A lábmasszázs Előző cikkünkben bemutattuk a kéz- és karmasszázst, annak előkészületeit és menetét. A következőkben a lábak masszírozását fogjuk megbeszélni.
A kéz– és karmasszázs tippek és trükkök a Diamond Nailstől A mai rohanó, stresszel teli hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs jótékony hatására. A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. A kéz-és lábmasszázs kezeléseket általában manikűrözés, műköröm készítés, pedikűrözés után, illetve külön is végezhetünk. Időtartama: maximum 15-20perc.
Érzékszervek kényeztetése Ez a kis cikk, segítséget nyújthat abban, hogyan szerezhetsz új vendégeket, és ami a legfontosabb, mivel érhetjük el, hogy újból minket válasszanak!?
Ápold, s ne csak eltakard - Őszi lábápolás otthon Véget ért a nyár, a szandálok és a nyitott orrú cipellők visszakerültek a szekrény mélyére. Lábainkat most már zárt cipőkbe, csizmákba bújtatva rejtjük el a világ szeme elől. Ez persze nem jelenti azt, hogy a lábápolás jelentősége csökken
Légy Te is műkörmös! 2010-re eddig még nem tapasztalt versengés tapasztalható a műkörmös szakmában a vendégekért folytatott harcban. A körmös szalonok gombamód szaporodnak mindenütt.
Hogyan varázsoljuk széppé körmeinket? A férfiak nemcsak a domborulatokon legeltetik szemüket, ha egy dekoratív nőt látnak, de biztos, hogy megesik tekintetük a hölgy kezén is. Ha saját körmeink erősek és formásak, akkor nem feltétlenül kell műkörmöt csináltatnunk, ahhoz hogy kezünkre vonzzuk a tekintetet.
Vendégkör kialakítása Új vagy a szakmában és nem tudod hogy alakítsd ki a vendégkörödet? Íme néhány jó tipp. Kezdő műkörmösként nem könnyű megfelelően „reklámozni” magunkat és szolgáltatásunkat. A legjobb reklámfogás, ha mindig minőségi termékkel dolgozunk és kitűnő munkát végzünk.