Válaszd a műkörmös szakmát!

Pályaválasztás előtt állsz, de nem tudod, milyen irányba is mozdulhatnál? Mindig is imádtad a kreatív dolgokat, de eddig nem is gondoltál rá, hogy a műkörmös szakmát válaszd? Cikkünkből most megtudhatod, milyen képesítést is nyújthat neked a hazánkban legismertebb műkörömmel foglalkozó világmárka: a Diamond Nails. Olvass tovább és válassz magadnak a jövőben is hasznosítható, piacképes szakmát!

Egy titokzatos eljárás – Ilyen a japán manikűr

A japán manikűrt nagyjából négyszáz évvel ezelőtt alkalmazták az arisztokrata hölgyek, vagyis a császár udvarhölgyei. Azonban a japán kultúra szerves része volt az ápolt köröm kérdése, így még a kiszolgáló személyzet is kifogástalan körmökkel jelentek meg. A hölgyek mind az öltözékükre, mind a sminkjükre, mind pedig körmeik állapotára is gondosan ügyeltek. A körmök állapota árulta el ugyanis, hogy az adott személy melyik társadalmi osztályba tartozik, de ha jól belegondolunk, ez ma sincs másként.

Akár a kaméleon – Thermo zselé lakk

Az őszi idő beköszöntével természetesen a körömdivatban is változásokat figyelhetünk meg. Az egyik legizgalmasabb trend valószínűleg a thermo zselé lakk, amely hasonlóan könnyen kezelhető, mint a gél lakk. A thermo zselé lakkok hőre változtató színük miatt nem mindennapi viseletet kínálnak a hölgyeknek.

Körömápolás ősszel is – Mit, hogyan?

Kezünk olyan, akár a névjegyünk. A kéz rendkívül sokan elárul tulajdonosáról, sokat megtudhatunk általa az egyén szokásairól, sőt akár egészségi állapotáról is. De hogyan óvhatnánk meg körmeinket annak érdekében, hogy azok egészséget sugárzóak legyenek?

Az árulkodó körmök

A körmök sokat mesélnek el rólunk, többek között azt is, hogy hogyan viszonyulunk saját magunkhoz. Nézd meg, mivel teheted külsődet még vonzóbbá, kizárólag a kezedre koncentrálva!

5 érv a gél lakkozás mellett

A gél lakkozással kapcsolatban annyi véleményt találunk, ahány oldalon böngészünk. Sokan ódákat zengnek róla, míg mások bírálják tartósságát. Csapatunk most öt érvet hozott a gél lakkozás mellett, ezzel is megnyugtatva azokat, akik ezt a manikűrözési formát részesítik előnyben.

Zselé lakk a Herbáriában

A Diamond Nails termékei megtalálták méltó helyüket! Ha Neked is fontos az egészséged, térj be a legközelebbi Herbária üzletbe a kedvenc színedért!

Új Nyári Zselé Lakk Színek – Diamond Nails

A Diamond Nails kínálatában idén nyáron új, fantasztikus zselé lakk árnyalatokat találhatsz, így messzire sem kell menned, ha ezekkel a csodás nyári színkombinációkkal szeretnéd feldobni az amúgy is perzselő hangulatot. A nyár már javában tombol, így biztosan te is elgondolkodtál már rajta milyen színű körmökkel is dobhatnád fel a fülledt estéket. Ilyenkor egyértelműen a szabadság és az önfeledség hangulata a domináns, így ha kedveled a vagány színkombinációkat, akkor ezeket az új színeket bizony neked találták ki. Találd meg a kedvenc színedet és készítsd el otthon a gél lakkodat!

Tavaszi feltöltődés a Diamond Nails-el az Alakreform Táborban

Ismét feledhetetlen pillanatokat tölthettek Rubint Réka Alakreform táborában az egészséges életmód elkötelezett hívei, de szeretettel várták azokat is, akik éppen életmód váltáson gondolkodnak. A két napos programsorozat, a visegrádi Silvanus Hotelben áprilisban került megrendezésre, ahol természetesen a Diamond Nails csapata is képviseltette magát.