LED kontra UV lámpák a műköröm készítésben

Mi nők imádunk minden, ami csillog, odáig vagyunk a szép dolgokért, ezért is csábulunk el egy-egy szép köröm láttán. Ám felmerül a kérdés, hogy műköröm vagy gél lakk készítése során létezik-e egyéb eljárás az UV fény használatát leszámítva. Nos, hölgyeim: a kérdésre a válasz IGEN, ugyanis a LED lámpák már a gél lakkozás csodás világát is színesítik. De, hogy ez miért is ilyen nagyszerű hír?

Gél lakkok tavasszal is, avagy milyen színt válasszak?

Rohamléptekkel haladunk a tavasz irányába, már csak néhány nap és vége a borongós időnek, legalábbis papíron. Ennek ellenére itt az idő, hogy elkezdjünk gondolkodni, kutatni és nézelődni, hogy mi várható idén tavasszal trendek tekintetében. Ruhák, sminkek, gél lakkok, minden, ami egy magára adó hölgy szótárában szerepel. De mégis mit mivel és hogyan? Erre keressük ezúttal a választ, a Diamond Nails szín gél lakk palettájának segítségével.

Tavaszi előrejelzés - 2015 körömdivat

2015 minden szempontból a változások évének tekinthető, így az idei körömtrendek esetében is rendkívüli újdonságokra lehetünk majd figyelmesek. Mint minden évben és új szezonban ezúttal is izgalmas körömtrendek köszöntenek majd be 2015 tavaszán a gél lakkok terén is.

2014-es nyári zselé lakk és körömtrendek Ebben az évben is az igazi nyári színek dominálnak a műköröm trendben. A sikkesen vidám és élénk zselé lakk színek megunhatatlanok lesznek. Nincsenek korlátok, bátran variálhatjuk a színeket, a formákat és a textúrákat ezeken a forró nyári napokon.