Mi a szép és egészséges bőr titka? A megfelelő bőrhidratálás napjaink fontos része kell hogy legyen. A folyamatos nedvességpótlásról, a vitaminok és egyéb értékes összetevők bőrbe juttatásáról rendszeresen gondoskodni kell. No, de az már egyáltalán nem mindegy, milyen terméket használunk.
Narancsbőr ellen természetesen A cellulitis vagy más néven narancsbőr a nők nagy részének életét keseríti meg. Van, aki elfogadja és megpróbál együtt élni vele, de a legtöbben szabadulni szeretnének tőle. Segítünk.
2013 őszi műköröm trend Az idei ősz is tartogat meglepetéseket. Természetesen vannak visszaköszönő örökzöldek, de mindig találkozunk valami újdonsággal a manikűr világában is.
2013 őszi műköröm trend Ahogy a divat világában is minden szezonban más hódít, úgy a körmeink is évszakról évszakra új színekben és mintákban pompáznak. Nézzük, mely árnyalatok a legkedveltebbek az ősszel.
Repedező körömlakk? Ha szeretjük a különlegeset és nem riadunk vissza az extrémebb változatoktól sem, készítsünk magunknak repedező hatású körmöket. Egyszerűségében nagyszerű, és garantált a hatás.