Őszi manikűr  - kamillával Alábbi cikkünkben bemutatjuk, mit tegyünk, hogy kezeink és körmeink megfelelő védelemben részesüljenek ősszel is. A kényeztetésre és ápolásra most a csodálatos kamillavirágot választottuk.
Műköröm minták nyáron Körömmel is lehet hódítani, feltűnést kelteni. Hogy miként varázsoljunk fantasztikus, látványos és egyedi körmöket magunknak, most megmutatjuk.
Hogyan védjük körmeinket nyáron - 1. Ahogy a zord téli időjárás ellen, úgy a forró nyári időszakban is védeni kell kezeinket. A strandolás, a homok, a tenger sós vize mind ellenségei körmeinknek. Megmutatjuk, hogy védekezzünk a káros hatások ellen.
Hogyan díszítsük lábkörmeinket Ha eddig még nem tettük, hozzuk most formába lábkörmeinket a nyárra. Kezeink ugyan jobban szem előtt vannak, de ne maradjanak ki lábaink sem a jóból. Egy kis fantázia és kreativitás, és ékszerként csilloghatnak a varázslatos lábkörmök is.
Műköröm trend - 2013 Folytatjuk a sort olyan további stílusok bemutatásával, amelyek meghatározzák az idei, 2013-as nyári műköröm divatot. Az idei trend sokszínűségének köszönhetően a legváltozatosabb köröm minták közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetszőt.
Vidám nyári pedikűr Lábkörmeinket ugyanúgy feldíszíthetjük a nyárra, mint a kezeink körmeit. Számtalan vidám ötlet közül válogathatunk. A lakk és a különböző díszítő elemek kizárólag tökéletesen pedikűrözött és ápolt lábakon mutatnak jól.