Mit árulnak el körmeink? A körmeink alakja és állapota fontos információkat ad egészségi állapotunkról. A legtöbb esetben nem kell komolyabb problémára gondolni, de nem árt tisztában lennünk azzal, hogy bizonyos elváltozások a körmökön mit jelenthetnek.
Csak egy kicsit a műkörömről 2012-ben Mikor megyünk a körmöshöz, elgondolkodunk rajta, vajon milyen körmöt szeretnénk? Legyen rajta csillám, virág mintát szeretnénk vagy csak néhány szép indát, köveket vagy valami extrém dolgot?
Műköröm, hozzá nem értő kezei közül A műköröm eredete, egészen az időszámításunk előtti időkre vezethető vissza, amely akkor még csak a gazdagabb rétegek kiváltsága volt. Azonban az idő múlásával a körömápolás a mindennapi élet részévé, ára pedig egy hétköznapi nő pénztárcájához is igazíthatóvá vált.
Műköröm porelszívó - Védd az egészséged! 2010-ben kevés népszerűbb szakma van a műkörömépítésnél. Nemcsak főállásban foglalkoznak vele sokan, de ez a szakma sok laikust is megnyert magának, így egyre többen készítik el otthon maguknak műkörmeiket. Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet egy igen lényeges kérdésre, az egészségünk védelmére.