A szemölcs és a HPV vírus típusai A vírusos bőrbetegségek között a szemölcsök fordulnak elő a leggyakrabban. Általában fiatal embereken jelentkezik, néhány mm-től ~1cm-es nagyságú szarukinövések formájában.
Csináld Magad Szőrtelenítés Nos, be kell valljam Nektek, hogy sajnálok olyanért pénzt kiadni, amit saját magam is meg tudok csinálni. Ezek közé a dolgok közé tartozik a szőrtelenítés is.
Új kihívás: a harmonizáló trend Egy új trend van kibontakozóban: hódítanak az egyedi, különleges, iparművészeti ékszerek, melyek a körmeinkhez készülnek. Nekem személy szerint nagyon szimpatikus ez a dolog, hiszen egyrészt megmutatja, hogyan használhatjuk fel egyazon anyagot két különböző területen, másrészt így olyan ékszer tulajdonosa lehetek, amilyen senki másnak nincs!
Az UV zselék új generációja A napokban egy újabb Diamond Nails műköröm építő zselé került a piacra. Idén nem ez az első újdonság, már több nagyszerű termék felkerült a kínálati palettára, a vásárlók legnagyobb megelégedésére.
Praktikus apróságok A minap valaki megkérdezte tőlem, hogy ha magának szeretné elkészíteni a műkörmöt, akkor mit érdemes vásárolnia. Én körülnéztem magam körül és elkezdtem sorolni szépen, lassan és nem bírtam abbahagyni… Jó, persze első körben talán nem kell felvásárolnia az egész műköröm szaküzletet, valahogy mégis úgy érzem, hogy nem tudnék mihez kezdeni, ha nem lenne birtokomban az a sok pici apróság, ami első látásra talán felesleges kacatnak tűnhet.
Mert ők is megérdemlik A kezeink ápoltsága nemcsak nekünk, nőknek fontos, hanem az erősebbik nem képviselőinek is. Az ő kezük is gyakran kerül előtérbe, akár egy kézfogás alkalmával, fizetéskor, ajándék átadásakor stb. Egy ápolatlan kéz látványa igen negatív benyomást tehet a másik félre. Ma már egyre több körmös szalonban alapoznak a férfi vendégekre a kínálati paletta kialakításakor, hiszen ha tisztában vagyunk az igényeikkel, hűséges vendégekkel bővíthetjük vendégkörünket. És hogy mire vágynak a férfiak egy körömszalonban? A továbbiakban erről olvashattok.
Mi fán terem a férfi műkörmös? Manapság már szinte minden régebben nőiesnek gondolt szakmában találkozhatunk férfiakkal. Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy a szakmaválasztás és munkakeresés útvesztőjében eltörlődtek az élesen különválasztott férfi-és női szerepek. A legnevesebb szakácsok, cukrászok, fodrászok, divattervezők mind-mind az erősebbik nem képviselői közül kerülnek ki.