Az idei nyári divat megannyi területén jellemző színek a műköröm világában is megjelennek. A színek pompás keveredése, a csillogás, a fény, a matt árnyalatok idén nyáron igazán közel kerülhetnek egymáshoz.

Az idei nyári divat megannyi területén jellemző színek a műköröm világában is megjelennek. A színek pompás keveredése, a csillogás, a fény, a matt árnyalatok idén nyáron igazán közel kerülhetnek egymáshoz. A divat színei, anyagai egyaránt meghatározóak annak megannyi területén, hiszen a színekkel való játék, a letisztult formák a műköröm világában is komoly szerepet játszanak.


Színek
Az idei nyári színek hasonlóan a divat más területén elsősorban a türkiz kék, ami a korábbi menta zöldet váltotta le, az indigó kék, vagy mélykék, a pasztell lila, a narancs, a barack, vagy a bézs, a piros, az aranybarna és ezek ízléses kombinációjából keveredik ki. Így a pasztell és az élénk színek kombinációja együttesen érvényesítheti az idei nyári műköröm trendet.

Köröm díszítés
A köröm díszítés egyik legfontosabb alapanyagai közé tartoznak a változatos színű acryl festékek. Elképzeléseinket a divat színeihez szorosan kapcsolódva tökéletes harmóniát alkothatunk. A Diamond Nails az idei divatszínekben gazdag acryl festékei a köröm díszítés nyári slágerei lehetnek. A narancs , az ibolya lila, a sötétkék és a türkiz számos színárnyalata, az arany és az igazi eper piros árnyalatok az év kedvenc nyári köröm díszítő acryl festékei.

Akár pasztell, akár fényes, vagy csillámos a divat most mindezeket előnyben részesíti.

Az arany annak mélyebb árnyalatai a fény és a csillogás másik oldalát mutatja be, s elkerülve más fényes színeket, kellemes letisztult formában és mennyiségben szolid eleganciát kölcsönöz. Az arany pasztell színeit magunk is keverhetjük, hogy kissé homályosabb aranyszínt kapjunk. Így már bátran mondhatjuk, hogy a sötét színekkel, mint a barnával, a lilával, a kékkel, de akár a fehérrel is remek kombinációt kapunk. A ruhánk és az egyéb kiegészítőnk mellett így biztosan megállják körmeink helyüket az idei nyári divatban is.


Ragyogó csillogás

Aki ragyogni szeret, annak ez a nyár igazán kedvező lesz, hiszen akár a hétköznapok viseletében is bátran hordhatjuk az egyébként máskor alkalmi viseletnek elmondható csillogó díszítő elemeket. Idén a divatos ruhadarabokon is átlagosnál több csillogást találunk, így akár a körmeink is pompázhatnak csillogó kristályokban, azokat megszokottnál több mennyiségben viselve is.

A Swarovski kristályok nagyszerűen mutatnak az áttetsző, szinte üveghatású körmökön, de akár választhatjuk a matt színeket is, amik éppúgy divatosak és közkedveltek lesznek. Bármelyik színhez is húzzon szívünk, a színátmenetet képző árnyalatok segítségünkre lesznek.

Kreatív megvalósulás
Az idei év smink divatját elnézve remek párosítása a köröm mintáinak és díszítő színeinek összhatása. A csillogás, a fény, valamint az egyéb területek, mint a matt kombinációi és érvényesülései emelik ki együttesen az összhatást, azaz a képet. Az idei divat tehát szabadkezet adott számunkra a színhatások a csillogás, vagy a fémszínek elemeinek megválasztására, öltözködésünknél, sminkünknél, vagy akár műkörmeink díszítésénél. Ezek együttes alkalmazásánál azonban törekednünk kell arra, hogy az összkép kicsit sem váljon giccsé.

      
 Vissza a cikkekhez