A képen egy Diamond Nails által összeállított csomag található, amelyet a blogger találkozón ki is próbáltak a résztvevőkA napokban került megrendezésre a Diamond Nails műköröm világmárka kiemelkedő jelentőségű rendezvénye, ahol az ország közkedvelt bloggerei és vloggerei kerültek a középpontba. Az eseménynek a Boutique Hotel**** Budapest adott otthont, így a lányok impozáns környezetben ismerkedhettek meg az otthoni gél lakkozással.

A szépség illetve kozmetika témájában író illetve videóriportokat készítő lányokat hívták meg, ahol Perge Szilvi segítségével bemutatásra került a gél lakkozás minden trükkje, mindemellett pedig számos jó tanácsot is kaptak a kézápolás és a körömdekoráció témakörében. A lányok csodás ajándékokat tudhattak a magukénak és a nap végére bizonyosan tucatnyi új információ birtokába jutottak, már ami az otthoni gél lakkozás rejtelmeit illeti.

A képen a Diamond Nails szakoktatója Perge Szilvia, a méltán népszerű Rubint Réka és a bloggerek láthatóak előadás közbenA gél lakkozás témaköre mellett pedig az esemény díszvendége volt Rubint Réka is, aki motivációs előadást tartott a lányoknak. Réka nőként tartott beszédet nőknek az üzleti élet kapcsán, hiszen ő, mint sikeres vállalkozó, nagyszerű példa lehet bárki számára. Az esemény rendkívül jó hangulatban telt, ráadásul a lenyűgöző környezet és a csodás ajándékok mellett finom macaronokat is kóstolhattak a részvevők, melyeket a Macarassy Kft. biztosított. Bár a Diamond Nails szervezésében ez volt az első blogger találkozó, de garantáltan nem az utolsó.

      
 Vissza a cikkekhez