A képen egy szív láthato benne képekkel és Love Diamond Nails felirattalNovember 19-én került megrendezésre a Diamond Nails műköröm világmárka már hagyományosnak számító éjszakai shopping vására, amely immáron 10. alkalommal várta a lelkes vásárlókat. A vásár ideje alatt a debreceni Diamond Nails szaküzlet meghosszabbított nyitva tartással, azaz 18-22 óráig is várta látogatóit.

Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő impozáns esemény még a csillagoknál is ragyogóbb árakkal várta a műköröm szerelmeseit. Az éjszakai vásárlás alkalmával a Diamond Nails termékeire 10-20, de akár 50 százalékos kedvezményt is kaptak a vásárlók. A zselé alapanyagoktól kezdve a gépeken át, egészen a díszítő elemekig minden az eredeti ár töredékért volt kapható. A rendezvény minden alkalommal rendkívüli népszerűségnek örvend, egyre többen látogatnak el a debreceni szaküzletbe, ráadásul ezek az események rendre jó hangulatban telnek. Sokan eleve azért érkeznek, mert szeretnék időben beszerezni a karácsonyi ajándékokat és örülnek, hogy a Diamond Nails háza táján már november elkezdődik az a bizonyos karácsonyi láz.

Azonban a jelentős kedvezmények nem csak az otthoni felhasználók számára kiemelkedő fontosságúak, hanem a hivatásos szakemberek, manikűrösök számára is, hiszen ha már a jövő év elejére is be vagy táblázva, jó előre meg kell töltened a raktáradat alapanyagok tekintetében. Pláne a karácsonyi-szilveszteri szezonban, amikor mindenki egyedi és különleges körmöket álmodott meg magának. Ha körmösként exkluzív márkával szeretnél dolgozni és jelentős kedvezményekkel vásárolni, akkor figyeld a Diamond Nails közösségi média csatornáit, ugyanis az éjszakai vásárlás nem egyedi, ugyanis az üzlet hamarosan újra meghosszabbított nyitva tartással várja a régi és új vásárlóit is.

      
 Vissza a cikkekhez