Sokak szerint az edge formájú műköröm szokatlan és egyben formabontó körömstílus. A megszokott formákat, mint a kocka, a mandula, vagy éppen a stiletto egyfajta stílust és eleganciát képviselnek.

Sokak szerint az edge formájú műköröm szokatlan és egyben formabontó körömstílus. A megszokott formákat, mint a kocka, a mandula, vagy éppen a stiletto egyfajta stílust és eleganciát képviselnek. Konzervatív, vagy éppen kihívó, ezen minden műkörmöt viselő hölgy már elgondolkodott. Természetes azonban, hogy mindenki saját személyiségéhez, munkájához próbálja igazítani körömstílusát, hiszen egyes körömformák szépségéhez hozzátartozik egy bizonyos hossz, amely értékessé teszi a viselt körmöt.


Élvonal
Az edge műköröm küllemét tekintve egy határozott körömstílus, mely forma a híres Valentyna Denysenko alkotásával született meg. A forma határozottságát a köröm hosszán végigvezető gerinc adja, s majd a köröm egy széles V alakban végződik. Ez a forma képes új értelmet adni egy körömnek, s előbb vagy utóbb biztosan kivívja magának a harcot a többi megszokott formával szemben. Erőteljes és határozott- ez az Edge.

Az edge képes olyan stílust alkotni, amely viselőjét nem csupán a divat, de a formák új korszakába is tökéletesen beleilleszti. Edge szó, ami tulajdonképpen valaminek az élét jelenti, korszak újító és meghatározó körömforma.

Ez a stílus a felnőtt fiatalos nők meghatározott formavilágát képviseli, de bárki a magáénak érezheti.


Minden korosztálynak megvan a saját stílusa, iskolában és munkahelyen viseljük is azt, vagy csak éppen alkalomra készül a köröm, bizonyosan mindig is meglesznek a vélemények és etikett szabályok, amelyek megengedik az esetlegesen nem oly megszokott formák érvényesülését is.

  Csatlakozz hozzánk a facebookon!

Fejlődés
Az edge igen precíz munkát vár el a műkörmösöktől. A sablon megfelelő hajtása, az anyagok bedolgozása, reszelése kicsiny továbbtanulást igényel a szakmabeliektől. Az edge időben is kissé többet vár el tőlünk, ami az árában szintén megmutatkozik. Természetesen akár porcelánból, akár zseléből készítjük is el, minden egyes lépése szaktudást igényel.

Új forma, új díszítések, fantázia és megannyi lehetőség az edge formavilágában. Látványos és egyedi, mindamellett hogy képes a szögletes vonalvezetésnek új értelmet adni.

      
 Vissza a cikkekhez