Francia manikűr készül a szalonbanPályaválasztás előtt állsz, de nem tudod, milyen irányba is mozdulhatnál? Mindig is imádtad a kreatív dolgokat, de eddig nem is gondoltál rá, hogy a műkörmös szakmát válaszd? Cikkünkből most megtudhatod, milyen képesítést is nyújthat neked a hazánkban legismertebb műkörömmel foglalkozó világmárka: a Diamond Nails. Olvass tovább és válassz magadnak a jövőben is hasznosítható, piacképes szakmát!

A Diamond Nails világmárka az ország egyik legismertebb műkörömmel foglalkozó vállalata. Célunk, hogy aktívan segítsük azokat, akik szeretnének kitanulni egy érdekes és rendkívül kreatív szakmát. Fontos, hogy az általunk útjukra bocsátott körmösök szakmájukban sikeresek legyenek, így igyekszünk ehhez minden feltételt megteremteni. Nyilvánvalóan a képzés még nem minden – hiszen egy jó körmös ismérve, hogy folyamatosan képzi magát és követi a trendeket – de remek alap lehet ahhoz, hogy ezen a területen helyezkedj el és megtaláld számításaidat mind anyagi, mind pedig kreatív értelemben. Manikűr díszítési ötlet, csipesz segítségével kerül fel türkisz kő az egyik körömre A képzési idő tartalma 350 óra amely, 70 óra elméleti oktatást és 280 óra gyakorlatot tartalmaz. Hiszünk benne, hogy ez a szakma főként gyakorlat útján sajátítható el, azonban vannak olyan szegmensei, melyekhez elengedhetetlen az elméleti felkészülés. A tanfolyam időtartama közel öt hónap, melyet egy vizsga zár. Az órák rendszerint péntek, szombat és vasárnap kerülnek megtartásra, így ha már meglévő munkád mellett szeretnél egy újabb szakmát kitanulni, akkor is van lehetőséged jelentkezni hozzánk. A tanfolyam ára tartalmazza a képzéshez szükséges alapanyagokat, emellett cégünk további Diamond Nails alapanyagokat tartalmazó csomagot biztosít a számodra.

Miután elvégezted a tanfolyamot és sikeres vizsgát tettél, egy államilag elismert OKJ-s Kézápoló és Műkörömépítő bizonyítványt fogsz kapni, amely későbbi munkavállalásod során hivatalos iratnak minősül majd. Képzésünk szeretettel vár minden pályaválasztás előtt álló fiatalt, de nem zárkózunk el attól sem, ha valaki profilt váltana és egy egészen új irányba indulna el, hiszen a Diamond Nails célja, hogy támogassa az útjukat kereső kreatív szakembereket. Éppen ezért a tanfolyam elvégzése után sem engedjük el a kezed, ugyanis a továbbiakban is tartjuk majd veled a kapcsolatot és igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy induló vállalkozásod sikeres legyen. Folyamatosan szervezünk továbbképzéseket, ahol a legújabb trendeket, technikákat és divatirányzatokat ismerheted majd meg.

      
 Vissza a cikkekhez