A szép körmökkel mindig jó benyomást tudunk tenni a környezetünkre. A 2010 tavaszának szín trendje a csodálatosan élénk színek

A szép körmökkel mindig jó benyomást tudunk tenni a környezetünkre. A 2010 tavaszának szín trendje a csodálatosan élénk színek és új árnyalatok megjelenése. Legyen az metál, neon, vagy pasztel. Kezünkkel végzett kommunikációnk során jól láthatóak körmeink színei és ápoltsága.

Ezért a körmeink legalább oly annyira a figyelem középpontjában állnak, mint öltözékünk. A divat trend ezen a területen is évszakról évszakra változik.
Most ,hogy túl vagyunk a hideg téli hónapokon, bemutatjuk milyen színek lesznek divatosak 2010 tavaszán. Az idei színek élénk merész és egyben letisztultak. Hosszát tekintve kifinomultan rövid méretek jellemzik.


Fémes hatás

Metál arany, ezüst és bronz színhatások a sztárok kedvenceik. Ezek a szemet gyönyörködtető, izgalmas körmök, melyek nagyon népszerűek a hírességek körében úgy mint Lady Gaga, Rihanna, Beyonce és sok más női sztárok körében is gyakori ez a fém hatású megjelenés, melyet Swarovski kövekkel lehet még egy kicsit fokozni, kinek ízlése szerint.

  Csatlakozz hozzánk a facebookon!
Divatosan kékben
A tengerkék és más árnyalatai az egyik legnépszerűbb színei ennek az évszaknak. Folyamatosan jelennek meg az új árnyalatai a díszítő zselék, akril és körömlakk piacon. Számos híresség kedvencei a kék árnyalatú körmök, mint pl. Rihanna, Victoria Beckham.


Meleg pasztell
A legforróbb természetes színek, most új trendet alkottak 2010-ben. Pasztell narancs, rózsaszínek, zöldek, sárgák és lilákat kifinomult megjelenést adnak számunkra. A csillámos zselékkel, csillámos díszekkel ez a hatás ünnepivé, alkalmivá is tehető.Neon színek
A kifutók kedvenc színei, mely már messziről jól észrevehetőek annyira élénk a színek. Épp ellenkezője a pasztell színeknek, mely kevésbé természetes de még is elegáns hatást is hordoz magában. Akár a nyár kedvencei is lehetnek a melegebb árnyalatai, narancs, sárga, rózsaszín.
Fekete
Gótikusan különleges szín mely fényes és matt változatában is sokat elmond viselőjéről. Tovább növelhető a hatása kövekkel, csillogó díszekkel. Kifejezetten rövid körmökön mutat jól a fekete vagy azok díszített változatai.
A fekete köröm kedvelői pl. Shakira , Lindsay Lohan.

Vörösek
A klasszikus piros körmök soha nem mennek ki a divatból. A vörös és árnyalatai továbbra is nagyon népszerűek még 2010 tavaszán is. Fontos, hogy mindig válasszunk ki egy árnyalatot, mely megfelel a személyiségünknek és öltözékünknek. Az elegáns és ízléses megjelenést rövid fénylő vörös körmökkel érhetjük el.

Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy az ide tavaszi trend az izgalmas, friss és élénk színeké.
Természetesen nem szabad megfeledkezni a klasszikus színekről sem. Célunk az ápoltság és az elegáns formák megjelenítése.


      
 Vissza a cikkekhez