Diamond Nails éjszakai vásár

Bár az idő kissé szeszélyesnek bizonyult, a Diamond Nails Night Shopping mégis forró hangulatban telt május 12.-én este Debrecenben! A műköröm világmárka szaküzlete ismét hatalmas kedvezményekkel és meghosszabbított nyitva tartással várta az érdeklődőket. Ezen a napon nem lehetett elkésni, hiszen 22 óráig tartott a vásárlási láz.

Egyszerűbb, mint gondolnád!

Előfordult már veled, hogy megláttál egy gyönyörű manikűrt és rögtön beleszerettél? Mostantól ha úgy érzed eljött az idő a cserére, csak pattintsd le gyorsan és kíméletesen manikűröd és jöhet egy újabb csodálatosan ragyogó remekmű! A Diamond Nails összeállította a zselé lakk eltávolításához szükséges csomagot, hogy minden szükséges eszköz a rendelkezésedre álljon. Már most beszerezheted!

Te is terjeszted a körömgombát?

A körömgomba gyakori előfordulású, fertőző betegség. Rendkívül kellemetlen állapotok is kialakulhatnak, azonban mint minden betegség esetében fontos nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre.

Derűs kék és rózsakvarc

Trendek jönnek és mennek, így egyértelmű, hogy átlépve 2016-ba új szín hódít a divatiparban. Persze ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a Pantone Intézet minden évben kijelöli a következő év vezető színét, amely az adott évet hivatott képviselni. Szakértők már 2015 őszén elkezdték megjósolni az idei év trendjeit, a számításaik pedig többé kevésbé be is jöttek, ugyanis a dögös marasalát idén nem is egy, hanem két visszafogottabb, nőies pasztell árnyalat váltotta fel, ami nem más, mint a rózsakvarc illetve a derűs kék.

Ilyen volt a Diamond Nails blogger találkozó

A napokban került megrendezésre a Diamond Nails műköröm világmárka kiemelkedő jelentőségű rendezvénye, ahol az ország közkedvelt bloggerei és vloggerei kerültek a középpontba. Az eseménynek a Boutique Hotel**** Budapest adott otthont, így a lányok impozáns környezetben ismerkedhettek meg az otthoni gél lakkozással.

Éjszaka is csillog – Diamond Nails éjszakai vásárlás

November 19-én került megrendezésre a Diamond Nails műköröm világmárka már hagyományosnak számító éjszakai shopping vására, amely immáron 10. alkalommal várta a lelkes vásárlókat. A vásár ideje alatt a debreceni Diamond Nails szaküzlet meghosszabbított nyitva tartással, azaz 18-22 óráig is várta látogatóit.

Válaszd a műkörmös szakmát!

Pályaválasztás előtt állsz, de nem tudod, milyen irányba is mozdulhatnál? Mindig is imádtad a kreatív dolgokat, de eddig nem is gondoltál rá, hogy a műkörmös szakmát válaszd? Cikkünkből most megtudhatod, milyen képesítést is nyújthat neked a hazánkban legismertebb műkörömmel foglalkozó világmárka: a Diamond Nails. Olvass tovább és válassz magadnak a jövőben is hasznosítható, piacképes szakmát!

Egy titokzatos eljárás – Ilyen a japán manikűr

A japán manikűrt nagyjából négyszáz évvel ezelőtt alkalmazták az arisztokrata hölgyek, vagyis a császár udvarhölgyei. Azonban a japán kultúra szerves része volt az ápolt köröm kérdése, így még a kiszolgáló személyzet is kifogástalan körmökkel jelentek meg. A hölgyek mind az öltözékükre, mind a sminkjükre, mind pedig körmeik állapotára is gondosan ügyeltek. A körmök állapota árulta el ugyanis, hogy az adott személy melyik társadalmi osztályba tartozik, de ha jól belegondolunk, ez ma sincs másként.

Akár a kaméleon – Thermo zselé lakk

Az őszi idő beköszöntével természetesen a körömdivatban is változásokat figyelhetünk meg. Az egyik legizgalmasabb trend valószínűleg a thermo zselé lakk, amely hasonlóan könnyen kezelhető, mint a gél lakk. A thermo zselé lakkok hőre változtató színük miatt nem mindennapi viseletet kínálnak a hölgyeknek.

Körömápolás ősszel is – Mit, hogyan?

Kezünk olyan, akár a névjegyünk. A kéz rendkívül sokan elárul tulajdonosáról, sokat megtudhatunk általa az egyén szokásairól, sőt akár egészségi állapotáról is. De hogyan óvhatnánk meg körmeinket annak érdekében, hogy azok egészséget sugárzóak legyenek?