Nagyon jó minőségű anyagok kaphatóak! Máskor is szívesen rendelek! Teljesen elégedett vagyok :)

Nagyon kedvesek és segítőkészek a szakértők :) Bátran lehet tőlük kérdezni és szinte azonnal válaszolnak :)

Nagyon jó!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! +++++++++++++++++++++++++++++

Gyors és egyszerű . Telefonon és emailben is keresik az embert szóval nagyon jó a szolgáltatás!

Én ugyan nem vagyok műkörmös, saját körmöm itthoni szépítgetése miatt rendeltem induló géllakk készletet, illetve további kellékeket. Nemsokára szülni fogok, és nekem könnyebb itthon beütemezni magamnak a körmözést! És a pici mellett is egyszerűbb lesz így! Magamnak is szépen meg tudom csinálni ezekkel az alapanyagokkal! Az árak jók, a minőség is. A volt körmösöm is használja a termékeket, azért választottam a Diamond Nails márkát. Mindent be lehet szerezni anélkül, hogy elmennék bárhová! Gyorsan megy minden. A hölgy az ügyfélszolgálaton rendkívül közvetlen, segítőkész, és aranyos!

Nagyon szuper szolgáltatás, nagyon sok termék megtalálható egy helyen, nem túl drága és mégis minőségi, bár a swarovski kövek árat úgy vélem hirtelen elég magasra emelték. De mindamellett pozitív véleménnyel vagyok a szolgáltatásokról.

Teljes mertekben meg vagyok elegedve, azt kaptam amit vartam. Gondosan be volt csomagolva a termek igy semmi baja sem lett, pedig a doboz megserult a szallitas soran.

A termékeket kifejezetten szeretem, kb 9-10 éve ismerem és használom őket. A legelső termék egy kezdő körömépítő csomag volt, melyből még mindig meg van az első ecset :)) . Imádom a színes One Step és Gél lakkokat, könnyen felvihető, hamar szárad, nem törik le, és sokáig szép fényes felületű marad.

Nagyon megvagyok elégedve, gyors megbízható, csak ajánlani tudom mindenkinek.

teljesen megvagyok elégedve a szolgáltatással könnyen és gyorsan tudok rendelni minőségi alapanyagot, telefonhívással rögzítik a megrendelést ami több bizalmat ad számomra.