A szolgáltatással teljes körűen meg voltam elégedve. Rendelés elküldése után telefonon kerestek egyeztetve a rendelést, a hölgy nagyon kedves volt.

Nagyszerű! Az,hogy ki sem kell lépni a lakásból jó dolog,de ahhoz,hogy így rendeljünk megbízható webáruházakra van szükség/nem mind az/,mint az Önöké!

Az ügyfélszolgálatosok kedvesek és segítőkészek voltak a chaten és telefonon egyaránt. Az ügyintézés lehetne gyorsabb is, a rendelés leadása után egy napot kellett várnom mire felhívtak a rendelés fixálása végett. Bár sokat vásárolok online, még nem találkoztam ilyennel és ez szerintem mondjuk egy teljesen felesleges lépés.

Nagyszerű a DN oldala.egyszerű használat és tökéletes vásárlási lehetőséget biztosít.

Megtalálható minden ami kell egy kezdőnek, vagy akár egy profinak is.Nagyon jó termékeket lehet találni.

Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással és a kommunikációval amit a Diamond Nails csapata nyújtott.

Minőségi márkának gondolom a termékeket. Tetszik, hogy értesítenek a szállítást megelőző napon, és nagyon készséges volt a telefonos kapcsolattartó hölgy.

A szolgáltatással teljesen megvagyok elégedve. Meglepődtem mikor személyes telefonos értesítést kaptam a csomag feladásáról. Jól esett a figyelmesség.

Nagyon meg vagyok elégedve az eddig rendelt/vásárolt termékkel. Az üzletben segítőkészek voltak az eladók ha bármilyen kérdés volt a felhasználást illetően,

Az üzenetben feltett kérdésre egyből választ kaptam. Nagyon segítőkészek voltak.