Segítség

Bármilyen kérdése van termékeinkkel, webáruházunkkal, szállítással esetleg a boltunkkal kapcsolatban, ezekben a topicocban felteheti, munkatársaink választ adnak rá. Ha sürgősen választ szeretne kapni, kérjük hívja az 52/320-046-os számot, ahová fordulhat ilyen jellegű problémáival hétköznap 9-17 óráig, szombaton 10-13-ig.

Webáruházzal kapcsolatos kérdések

Webáruházzal kapcsolatos kérdések

Webáruházunk működésével, felépítésével kapcsolatban kaphat itt választ kérdéseire. Ha nem talál vagy nem ért valamit, nyugodtan írja meg nekünk. Regisztrációval, adatmódosítással, kuponnal, pontokkal, rendeléssel van problémája? Ide írja meg nekünk.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Nem tudja, hogyan használjon egy terméket? Esetleg nem tudja, melyik termék lenne jobb választás Önnek? Kérjük írja meg kérdését, véleményét ebben a témában, hogy segítségére lehessünk.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Szeretné tudni, mennyi idő múlva várható a csomagja a megrendelést követően? Szeretné tudni, milyen cég szállítja a csomagokat? Vagy csak szeretne tájékozódni bármiről a szállítással kapcsolatban? Ebben a topicban felteheti kérdéseit, adminjaink választ adnak rá.

Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyamot keres? Már talált, de nem tudja, megfelelő-e? Modellre van szüksége? Nem érti a tananyagot? Nem érti, miért jobb egyik módszer a másiknál? Tanfolyamot keres, díszítőt, műkörmöst, kéz és lábápolót? Írja meg kérdését, véleményét ebben a topicban.

Nem értem az anyagot, segítsetek

Nem értem az anyagot, segítsetek

Tanfolyamra jár, de nem érti az anyagot? Az oktató elmagyarázta, de felületesen vagy csak nem elég részletesen? Az anyagot érti, de kíváncsi lenne bizonyos dolgokra azzal kapcsolatban? Ebben a témában felteheti kérdését, illetve ossza meg másokkal, amit Ön tud.

Modellre van szükségem

Modellre van szükségem

Tanfolyamhoz modellre van szüksége? Tanfolyamon kívül, csak gyakorláshoz lenne szüksége egy segítő kézre? Szeretne modell lenni műkörömépítéshez? Ebben a topicban megírhatja.

Díszítő tanfolyam hol és mikor

Díszítő tanfolyam hol és mikor

Szeretne díszítő tanfolyamot végezni? Érdeklődne, hogy hol indul és mikor? Ebben a témában bátran kérdezhet. Véleménye van a díszítő tanfolyamokról? Ajánlana másoknak, szeretné elmondani, mi volt jó és rossz? Ide írjon.