Diamond Nails kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyammal kapcsolatos kérdéseket ebben a fórumtémában lehet feltenni. Induló tanfolyamainkkal kapcsolatban itt adunk tájékoztatást.

Érdeklődnék, hogy Budapesten indítanak-e kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot 2018-ban?

Érdeklődnék, hogy debrecenben indítanak-e pedikűr tanfolyamot a közeljövőben, és, hogy ennek mennyi az anyagi vonzata végzett kézápoló-műkörömépítő kolegáknak.... Köszönettel, Ancsi28

- Előzmény: Andrea73

Kedves Andrea73!Sajnos monitor függő kinek hogy adja vissza a színt!Vannak viszonteladóink szerte az országban (nem tudom melyik városból ír) ahol ki vannak feste a színek és élőben is megnézheti őket!

Ma kaptam meg a csomagot, nagyon szépek a színek, tényleg mint a képen, kivéve a 05 gél lakkot. Az is nagyon szép, csak sajnos egyáltalán nem egyezik meg még az árnyalat sem a képen feltüntetettel. Pont azt vártam a legjobban :(

- Előzmény: Anita4

Kedves Anita4! Csak Magyarországon van oktatásunk. Debrecenben szombat és vasárnap van a képzés. Ha további kérdései vannak a debreceni tanfolyamunkkal kapcsolatban akkor írjon a tanfolyam@diamondnails.hu e-mail címre.

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Győrben indul e tanfolyam és, hogy mikor?! A díjja pedig 130ezer, a vizsgadíjjal, és ez tatratmaz egy kezdő csomagot is? És ha nekem már szinte mindenem van, akkor olyanra is van lehetőség hogy más anyagokat kapjak azért az összegért? Köszi a segítséget.

sziasztok! Erdeklodni szeretnek, hogy mikor indul a kovetkezo tanfolyam Debrecenben, meddig tart(hany hetveget jelentene) es milyen idosavban? Tovabba nem egyertelmu szamomra h a tanfolyam arabol a torzsvasarlasi osszeg mit is jelent, vegulis a tanfolyam ara 100.000 ft, nem? A masik kerdesem, hogy volt e mar eset h hataron tulrol jelentkeztek, a tanusitvanyt elfogadjak e Romaniaban? Esetleg van e esely hogy Nagyvaradon is legyen tanfolyam. Szokott e tombositve egy hetes tanfolyam vagy akar ketto ami tartalmazza ugyanezt az anyagot? Elore is koszonom a valaszokat. Udv, Anita

- Előzmény: Ildikóxx

Kedves Ildikóxx!A következő tanfolyam November végén, December elején várható. Hétvégente tartják, szombaton és vasárnap nagyjából 9-től 3 óráig.Ha szeretne még többet megtudni tanfolyamunkról kérem írja meg telefonszámát a tanfolyam@diamondnails.hu címre és felvesszük önnel a kapcsolatot!

Sziasztok! Érdekelne, hogy Debrecenben mikor indul műkörmös tanfolyam? Olvastam, hogy hétvégente vannak oktatások.. azok milyen időpontokban szoktak lenni általában? Köszönöm a választ :)