Szeretné tudni, mennyi idő múlva várható a csomagja a megrendelést követően? Szeretné tudni, milyen cég szállítja a csomagokat? Vagy csak szeretne tájékozódni bármiről a szállítással kapcsolatban? Ebben a topicban felteheti kérdéseit, adminjaink választ adnak rá.

Kedves DN ! Délelőtt adtam le rendelést ,de nem érkezett róla még visszaigazoló e-mail. Elvileg a rendelést rögzítették.

kedves DN, ha csutortokon leadtam a megrendelesem van esely ra hogy szombaton megkapom a csomagom? /Videkre /

Szia mikor jön a csomagom amitt rendeltem?a választ meg köszönöm!

Kedves DN! Nekem két kérdésem lenne. Az első, hogy lehet-e még hozzáadni a rendeléshez ha már elküldtem (Egy párszáz fotrintos tételről van szó és nem szeretnék külön postaköltséget fizetni)? A második pedig, hogy hol lehet követni a rendelést? Mert nem találom seholsem... :( Előre is köszi :)

- Előzmény: Anika2602

Kedves Anika2602!Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget ami Önnel történt a csomag kiszállításakor. Szerződött partnerei vagyunk a Gls futárszolgálattal de sajnos nem mi választjuk meg az alkalmazott futárokat!Kérem írja le emailben (info@diamondnails.hu) ami Önnel történt és felveszzük a futárcéggel is a kapcsolatot ezügyben!Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Kedves DN. A mai napon sajnálattal tapasztaltam ,hogy a futár szolgálat alkalmazottja olyan minősíthetetlenül viselkedett, hogy arra szavak is alig vannak! Az még a kisebbik gond, hogy olyan hangnemet ütött meg, hogy szó hoz sem jutottam hirtelen de amikor azt mondta ,hogy menjek utána és hozzam el a csomagom és amikor megkérdeztem, hogy ez nem egy háztól - házig szolgáltatás? Akkor lecsapta a telefont. Amikor pedig én elmentem a megrendelt csomagomért szinte odavágta a csomagomat hogy majd kiesett a kezemből és amikor aláírtam papírokat köszönés nélkül becsapta az ajtót és elhajtott! Soha nem tapasztaltam eddig ilyen de ehhez hasonló dolgot sem,hogy rendelek és utána még én érzem magam kellemetlenül! Ez nem egy jó üzletpolitika azt hiszem! Már nem is tudtam annyira örülni a csomagomnak és teljesen elbizonytalanodtam , hogy ezek után merjek -e egyáltalán bármit is rendelni.:-(

Kedves DN! Budapesten is átvehető személyesen a webshopban leadott termék? Köszönöm