Nem tudja, hogyan használjon egy terméket? Esetleg nem tudja, melyik termék lenne jobb választás Önnek? Kérjük írja meg kérdését, véleményét ebben a témában, hogy segítségére lehessünk.

Szia Nekem is ez volt a problémám, miután megvettem az alapcsomagot. Vedd meg a Primer 3in1 előkészítő folyadékot, és ezzel jobban fog tapadni az anyag, nem válik majd le.

Tegnap délután készítettem el leánykám körmét, mindent az előírás szerint csináltam, a lépéseket is betartottam. Ma már a negyedik körméről válik le a lakkréteg. Mi lehet a gond? Nem megfelelő ideig tartottuk az UV lámpa alatt ( kb 4-4 perc-9W)?? Köszönöm: Éva

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy a builder gél nem köt meg led lámpa alatt? Nyáron vettem egy gél lakk induló szettet amiben volt led lámpa, most vettem építő zselét és sehogy nem akar megkötni.

Szia!Mi márkánkból van a fekete lakk? A lámpa teljesítményétől nagyban függ a kötési idő, pl: ha 1 csöves a lámpa akkor a legsötétebb szín a fekete kb 6 perc alatt köt meg. Ha vastagon kenjük, akkor még több ez az idő.

- Előzmény: Kriszta1985

Kedves Kriszta1985!A köröm bolyhoztása reszelővel történik! Ha hamarabb felválik az anyag akkor egy másik erősebb előkészítő folyadékot szoktunk ajánlani hogy még jobban tapadjon, a neve: Primer 3in1 , fertőtlenít, zsírtalanít, gombátlanít.

Sziasztok! Rendeltem egy fekete lakkot de valamièrt nem kötött meg az UV lámpa alatt pedig 2x2 percet is próbáltam de simán le tudtam törölni... járt már más is így? Mi lehet ennek az oka? UI.: többször festettem már a körmöm ès egyik színnel sem jártam így!

Sziasztok! Rendeltem egy fekete lakkot de valamièrt nem kötött meg az UV lámpa alatt pedig 2x2 percet is próbáltam de simán le tudtam törölni...

vettem egy induló szettet kipróbáltam és nem vagyok elégedett. Vagy csak igy elsőre nem sikerült, de a szine nem egyenletes nem erre számitottam. Remélem másodjára jól sikerül és elégedett leszek. Számomra a körmök a legfontosabbak innen látszik ki milyen ápolt és igényes.