Raktáron
Japán Manikűr
5/5

A vásárlók közül 100% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.

Kiszállítás 3 munkanapon belül!

Minőség garancia

Termék leírás  


Termék ára:
8 900 Ft
db
A Japán Manikűr készlet a körmök megerősítésére, fényesítésére szolgál. Tartós, magas fényt érhetünk el a szarvasbőr polírozóval. A paszta használatával erős, egészséges körmök nőnek.

A csomag tartalma:

  1. 2 db paszta 8g
  2. 1 db polírozó kendő
  3. 2 db szarvasbőr polírozó
  4. 1 db műanyag körömbőr feltoló és paszta egyenlítő
  5. 3 db előkészítő buffer
  6. 2-2 db pillangó és szív alakú reszelő


Használati javaslat:


A teljes kezelést havi két-három alkalommal javasoljuk. (A készlet kb. 150 teljes ápolásra elegendő). A félszáraz tégelyes krémek a hatóanyag körömbe jutását segíti elő, így köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.

1. lépés a köröm megtisztítása, és enyhén bolyhozzuk fel a köröm felületét a bufferrel (köröm felület mattítása). A hatóanyag jobban behatol a körömrétegekbe. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk)

2.lépés a fehér színű adagoló kanál segítségével a pasztát (rózsaszín) felhelyezzük a körömre és a szarvasbőr polírozóval bele polírozzuk (rózsaszín).

3. lépés a pasztát feltesszük ismét a körömre (barack szín) és a másik polírozóval (barack szín) addig polírozzuk amíg fényes nem lesz!Lehetőség szerint mindig egy irányba (ne oda-vissza) mozgassuk a polírozót és teljes hosszában húzzuk végig a körmön.

A Japán manikűr használata után Műköröm zselé, Zselé Lakk használata 3-4 hétig nem ajánlott!

Kiváló termék, otthon is könnyen használható. Egy alkalommal minimális mennyiség fogy, ezért sokáig elég. Kedvezményesen vettem, így teljesen megéri az árát.

A manikűrözés legszebb eredményét lehet elérni ezen termékkel, nemcsak nekünk szakembereknek, hanem a laikusoknak is könnyen kezelhető a termék használata.

Árfigyelő
Íratkozzon fel a(z) Japán Manikűr árfigyelésre, így amikor akciós lesz ez a termék, Ön kap egy értesítést a megadott e-mail címre.