Raktáron
Zselé lakk lemosó 100ml
5/4.3

A vásárlók közül 87% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.

Kiszállítás 3 munkanapon belül!

Minőség garancia

Termék leírás  


Termék ára:
590 Ft
db
A Diamond Nails zselé lakkok gyors és kíméletes eltávolítására alkalmas folyadék 100ml-es kiszerelében. Aloe Vera tartalma miatt gyorsítja a bőr természetes regenerálódását.

Használata:

Vattára öntsünk egy kis mennyiséget és rövid ideig tartsuk zselé lakkon. Pár perc után felpuhítja, feloldja a zselélakkot. Ha szükséges használjon narancsfa pálcikát vagy finom reszelőt.

Teljesen felesleges termék, egyáltalán nem szedte le a gélt. Csupán minimálisan felpuhítja azt, de csak ha a jó nedves vattát kb. 10 percig szorítjuk rá. Egy narancsfa pálcával többre megy az ember.

Nagyon jó és könnyen le tudom törölni vele a zselé lakkot.Nem hagy foltot se maradványokat a bőrön és még ápolja is a körmöt.

Még nem sikerült kipróbálnom, mivel a zselélakk még nagyon szép a körmeimen. :)

Még nem tudtam kipróbálni. Reszelés helyett vásároltam. Kis vattára kell tenni belőle, majd hagyni kell hatni és könnyedén lejön a lakk.

A tobb retegben felvitt lakkot meg 10-15 perc utan sem oldja le teljesen, tobbszor fel kell tenni, mire elkezdi oldani a retegeket. A lakk teljesen nem jon le, utana kell reszelni.

Árfigyelő
Íratkozzon fel a(z) Zselé lakk lemosó 100ml árfigyelésre, így amikor akciós lesz ez a termék, Ön kap egy értesítést a megadott e-mail címre.