Diamond Nails Exclusive Díszítő Tanfolyam

 

Ez az egyedülálló tanfolyam szakít a körömdíszítő tanfolyamok sablonos menetével. A tanfolyam ideje alatt tapasztalhatod, hogy nem tanulóként, hanem alkotóként veszel részt a kurzuson. Az oktatóink célja, hogy a benned lévő kreativitást és technikai ismereteket „puzzle”-ként együtt rakjátok össze és valami szokatlant és egyedit alkossatok.

 

Engedd magad elcsábítani és hagyd, hogy a fantáziád és a díszítőelemek kavalkádja kihozza a legtöbbet belőled! Meg akarjuk mutatni neked, hogy a hagyományos körömdíszítésen felül mire lehetsz még képes, milyen ismeretek birtokában vagy ahhoz, hogy ajándékokat készíts, ékszer kollekciókat alkoss, napi használati tárgyakat díszíts úgy, hogy a környezeted és a szakma is felfigyeljen rád.

 

A Diamond Nails Exclusive Díszítő tanfolyam több témát ölel fel:

 

Alkalmi díszítések
Ékszerkészítés
Ünnepi díszítések
Extrém hangulat
Valentin nap
Gel Polish technikák

 

Időtartama: 6 óra.

 

A tanfolyamon tanult technikák sikerességét és a minősítést kizárólag a Diamond Nails termékek használatával érheted el. Szükséged lesz Diamond Nails díszítő, zselés és porcelán ecsetekre, akril festékekre, építő zselékre, porcelán alapanyagokra amit a tanfolyam előtt be tudsz szerezni vagy a helyszínen meg tudsz vásárolni. A tanfolyam anyagszükségletét a tájékoztató lapon tüntetjük fel.

Jelentkezéshez válaszd ki jobb oldalt felül a számodra megfelelő várost és kérj infomációt!

Tanfolyam Galéria