Diamond Nails OKJ-s műköröm tanfolyam, műköröm oktatás során olyan képzésben részesülhetsz, melyben 3-4 hónap alatt sikeresen elsajátíthatod a kéz és lábápolással, műkörömépítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A műkörmös tanfolyam által szerzett tudással és bizonyítvánnyal akár saját vállalkozásodat is képes lehetsz elindítani.

Műköröm tanfolyamunkon nem csak professzionális műköröm alapanyagokat, hanem gyakorlási lehetőséget és alapos felkészítést biztosítunk a vizsgákra. A kézápoló, műkörömépítő tanfolyamunk elvégzése után továbbképzéseket tartunk kezdő műkörmöseinknek, hogy magabiztosan válhassanak a szakma mestereivé.

Műkörmös oktatás - Melyik városban?

A városok listáját a fenti "Információ kérés" boxban érheted el (jobb oldalon). A hozzád legközelebb álló városra kattintva információt kérhetsz az adott településen induló műkörmös tanfolyamainkról, műköröm oktatásról. Miután megadtad a megfelelő adatokat, e-mailben vagy telefonon értesítünk induló műkörömépítő tanfolyamunkról, de természetesen ez számodra semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jelentkezéshez válaszd ki jobb oldalt felül a számodra megfelelő várost és kérj infomációt!

 

Tanfolyam Galéria