Műköröm tanfolyam - Műkörmös tanfolyam - Műkörömépítő tanfolyam

Főoldal » Műkörmös tanfolyam

Műkörmös tanfolyam

Nyitvatartás: H-P: 9-1730, Sz: 10-13
További elérhetőségeink >>


Információ kérés


Ha információt szeretnél kapni tanfolyamainkról, kattints egy település nevére!
Műkörömös tanfolyam a Diamond Nails-szel

A következő képzésünk hamarosan indul Debrecenben!

A Diamond Nailst hazánk legismertebb műkörömmel foglalkozó cégeként tartják számon, mely segíteni kíván mindazon személyeknek, akik szeretnék megtanulni ezt az érdekes és kreatív szakmát. Filozófiánk, hogy segítsünk a

műköröm tanfolyam

elvégzését követően is, hogy a szakmai utad minél sikeresebb legyen és még nagyobb eredményeket érj el.

Számunkra fontos, hogy általunk a műkörmös szakma jól képzett és felkészült képviselője légy, megtaláld számításodat anyagilag és kibontakoztasd kreatív képességeidet.
Ehhez szükséged lesz arra, hogy folyamatosan képezd magad és munkád során kiváló alapanyagokat használj.

Tanárainkról
Diamond Nails műköröm tanfolyam képzésén résztvevő oktatók elismert szakemberek, akik képesek hatékonyan továbbadni tudásukat, tapasztalataikat tanulóink felé.

Képzésünk helyszíne
A tanfolyam helyszíne akár a saját lakhelyeden is lehet, ezért kérünk, hogy válaszd ki a hozzád legközelebb lévő települést és jelentkezz az adataid kitöltésével.

Műköröm tanfolyam ideje
Képzés rendjétől függően rövid időn belül OKJ-s, államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz, mellyel egyéni vállalkozóként elindíthatod saját vállalkozásodat is.

Továbbképzéseink
Időről-időre kerülnek szervezésre különböző időtartamú szakmai továbbképzések, ahol a legújabb technikák és divatirányzatok sajátíthatóak el.

Támogatás a Diamond Nailstől
A tanfolyamot elvégzőkkel továbbra is folyamatosan kapcsolatban állunk, segítséget kívánunk adni, hogy vállalkozásod sikeres legyen.
Műkörömépítő tanfolyam időtartama:
A képzési idő kb.280 óra, mely
96 óra elméletet és
184 óra gyakorlatot tartalmaz.
Az órák szombatonként és vasárnaponként kerülnek megtartásra.

A műköröm tanfolyam időtartama: 2-3 hónap+vizsga, melynek időpontja függ a kiadó hatóság által adott időponttól.


A Műköröm tanfolyam helyszíne:
4025 Debrecen, Postakert u. 2. sz. Diamond Nails műköröm szaküzletMűköröm tanfolyam a következő képesítést nyújta
A tanfolyamot elvégzők államilag elismert OKJ-s Kézápoló és Műkörömépítő bizonyítványt kapnak.
Külön térítés ellenében a Europass bizonyítvány is igényelhető.

A képzéshez szükséges végzettség:
- 10. évfolyam elvégzése,
- egészségügyi alkalmasság
- 18. életév betöltése.

A tanfolyam ára:
180.000ft, ami tartalmaz 80.000Ft Diamond Nails törzsvásárló kedvezményt, így a fizetendő összeg: 100.000Ft, ami tartalmazza a tanfolyamhoz szükséges alapanyagokat is. A vizsga díja: 30.000Ft


Reméljük a leírtak alapján úgy gondolod, hogy a Diamond Nails által kínált műköröm tanfolyam az, amelynek segítségével elsajátíthatod a műkörmös szakma fogásait. A szakmai és marketing támogatásunk segítségével rövid idő alatt egy boldog és sikeres szakember válhat belőled.

Weboldalunkon folyamatosan tájékoztatást adunk a műkörmös tanfolyam eseményeiről és egyéb műkörömépítő és díszítő rendezvényekről.

Ha érdekelnek a műkörmök, tanuld meg Te is ezt a divatos szakmát a Diamond Nails műköröm tanfolyam által.

Diamond Nails - OKJ-s tanfolyam bemutató

Diamond Nails debreceni OKJ-s kézápoló- és műkörömépítő tanfolyamának bemutató videója.

Ha a videó alapján látottak elnyerték tetszésedet, jelentkezz képzésünkre a +36 (70) 638 9383 -es telefonszámon, vagy írj nekünk a tanfolyam@diamondnails.hu e-mail címre.2011.12.10. - nastinka
Minden megrendeles alkalmaval erosodik az a velemenyem,hogy a legjobb,legtokelete-sebb szolgaltatast kapom.Szerintem nem csak korom keszito es diszito tanfolyamokat oktathatnanak hanem ezt a profizmust is atadhatnak sok masik cegnek.
2010.09.22. - Hnicole84
Nagyon precíznek tartom, tetszik nagyon, hogy előtte felhívnak és egyeztetnek velem, valamint alkalmazkodnak az esetleges kéréseimhez.
2010.05.20. - babuci007
Sok körmös webáruházat megnéztem, rendeltem is, de egyik sem volt számomra oly megfelelő mint a Diamond Nails. Egyszerü, praktikus, mindig idöben megérkezik a megrendelt termék. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2010.09.27. - bibione8
Teljes és korrekt. Akár hányszor vásároltam mindíg maximálisan ki voltam szolgálva. Bármilyen problémám merült is fel ,szívélyes segítségnyújtással találkoztam
2010.03.21. - Timus
Meg vagyok elégedve a szolgáltatással kedvesek a dolgozók és odafigyelők...Tudom, hogy mikor kapom kézhez a rendelést, mert előtte tájékoztatnak.