Ismét nagy sikert aratott a Diamond Nails éjszakai vásár

Bár az idő kissé szeszélyesnek bizonyult, a Diamond Nails Night Shopping mégis forró hangulatban telt május 12.-én este Debrecenben! A műköröm világmárka szaküzlete ismét hatalmas kedvezményekkel és meghosszabbított nyitva tartással várta az érdeklődőket. Ezen a napon nem lehetett elkésni, hiszen 22 óráig tartott a vásárlási láz.

A kép a Diamond Nails debreceni szaküzletében készült a XI. Éjszakai vásáron, a vásárlók nézelődnek, válogatnak a termékek között. Az akciókkal ezúttal sem spóroltak a Diamond Nails-nél, hiszen az építő zselék 35%, a zselé lakkok 20%, a reszelők 40%, a körömápoló olajok és a fixálók is 40% kedvezménnyel voltak megvásárolhatók. Kedvencnek egyértelműen a DN legújabb zseléi bizonyultak, az Extreme Clear Glitter Gél és az Extreme Cover Pink Glitter Gél. Nem hiába, a csillogó zselék színe és tökéletes állaga belopta magát a vásárlók szívébe. De a gépek sem maradhattak le az akciós listáról, egyes paraffin gépek 30%-al kevesebbért kerülhettek a szalonokba. Szinte alig lehetett olyan terméket találni, amelyet nem csábító áron kínáltak volna. Így nem meglepő tehát, hogy egy tűt nem lehetett leejteni annyian rakták tele kosarukat a különböző alapanyagokkal, kellékekkel vagy díszítőkkel. És tavasz szele nem csak a kínálatba csempészett újdonságokat, a debreceni szaküzletben megújult környezetben válogathattak a szakmabeliek és a körmözés rajongói.

A képen Perge Szilvia, a Diamond Nails szakoktatója látható A képen Papp Irimi Ilona, a Diamond Nails szakoktatója látható A Diamond Nails már 11 alkalommal valósította meg hagyományőrző éjszakai vásárát. A sokak által kedvelt esték kiváló alkalomnak bizonyultak egy-egy kötetlen beszélgetéshez a DN oktatókkal. Ezúttal Perge Szilvia és Papp Irimi Ilona személyes jelenlétükkel és szaktudásukkal járultak hozzá ahhoz, hogy biztosan a legtöbbet kihozhasd a DN termékeiből és még szédítőbb körmöket készíthess a jövőben! Akik részt vettek a rendezvényen már tudják, hogy érdemes eljönni a DN Night Shopping-okra, hiszen ilyenkor remek áron feltankolhatsz a kiváló minőségű műkörmös termékekből. Ha úgy érzed ott a helyed a következő éjszakai vásáron vagy egyszerűen csak nem akarsz lemaradni semmilyen DN újdonságról és akcióról, kövesd a Diamond Nails közösségi média csatornáit!