Dobd le pillanatok alatt és jöhet az újabb trendi megjelenés!

Előfordult már veled, hogy megláttál egy gyönyörű manikűrt és rögtön beleszerettél? Mostantól ha úgy érzed eljött az idő a cserére, csak pattintsd le gyorsan és kíméletesen manikűröd és jöhet egy újabb csodálatosan ragyogó remekmű! A Diamond Nails összeállította a zselé lakk eltávolításához szükséges csomagot, hogy minden szükséges eszköz a rendelkezésedre álljon. Már most beszerezheted!

A képen egy zselé lakk leoldásához használható csomag látható.

A ragyogó manikűr alapja a szép és egészséges természetes köröm. Alapvető tehát, hogy ha a manikűröd elveszíti varázsát és vonzerejét, akkor a legkíméletesebb módon válj meg tőle. Ehhez nincs is másra szükség, mint a zselé lakk eltávolító csomagra és pár percre.
A csomag mindent tartalmaz, ami kell:
- zselé lakk lemosó folyadékot (100ml), mely aloe vera tartalmának köszönhetően táplálja körmeidet;
- 100 db zselé lakk leoldó fóliát, mely kialakításának köszönhetően kíméletesen járul hozzá a zselé lakk eltávolításához;
- 10 db narancsfa pálcát, hogy finom mozdulatokkal el tudd távolítani a visszamaradt zselé réteget;
- 1 db 100/180-as szürke egyenes reszelőt a bolyhozáshoz, valamint a kifogástalan körömforma kialakításához.

Ha fontos számodra hogy ne károsítsd körmeidet, hanem kíméletesen távolítsd el korábbi zselé lakkodat már tudod mire van szükséged. És hogyan is csináld?

A zselé lakk eltávolításának lépései:

1. lépés: Az eltávolítandó zselé lakk fényes fedőrétegét óvatosan reszelővel felbolyhozod, ezáltal a zselé lakk leoldó folyadék könnyebben és mélyebben képes behatolni a zselé szerkezetébe, így a leoldás hatékonyabb.

2. lépés: A zselé lakk leoldó fólia párnázott részét itasd át a leoldó folyadékkal, majd helyezd a köröm felületére. Fontos, hogy a köröm teljes felülete érintkezzen a fólia párnázott részével.

3. lépés: Amennyiben meggyőződtél a megfelelő elhelyezésről, a fóliát tekerd szorosan az ujj köré és a túlnyúló részt hajtsd vissza.

4. lépés: 10-15 perc elteltével az eltávolítani kívánt zselé lakk réteg fellazul és könnyen eltávolíthatóvá válik. Nincs más dolgod, minthogy a fóliákat vedd le az ujjaidról.

5. lépés: Szükség esetén a narancsfapálca segítségével finom mozdulatokkal távolítsuk el a visszamaradt zselé réteget, figyelve a körömfelület roncsolásának elkerülésére.

Ha betartod a lépéseket a zselé lakk eltüntetése a körmödről a jövőben már nem lesz macera és kenheted is fel a következő kedvenc színedet. Láttad már a legújabb zselé lakk színeket?
Vagy ha már van egy kis rutinod a gél lakkozásban, kezdj el díszíteni! Ha úgy érzed inspirációra van szükséged, látogass el Facebook oldalunkra és szerezz ötletek akár Fruzsi videójából!