Már csak
  nap
  óra
  perc
  m. perc
Van hátra az akció végéig!

 

 

 

Gél lakk szett
6w-os LED-UV Lámpával

Te is szeretnél gyönyörű körmöket készíteni otthon és olcsón?

Képzeld el, hogy nem töltesz órákat a szalonban, hanem otthon varázsolsz könnyedén lenyűgöző körmöket magadnak gyorsan és kényelmesen, ráadásul időt és pénzt is spórolsz!

 Eredeti ár:

12 799 Ft

 Kuponár:

10 239 Ft
 

GLCSZETT

Akciós kuponkód
Siess! Utolsó darabok!
  Az UVLED lámpa minden típusú zselé megkötésére alkalmas!

A csomag tartalma


A 6w led-uv lámpa, a reszelő és a buffer színe a raktárkészlettől függően változhat. Kérjük egyeztessen munkatársainkkal.

A Gél lakk csomag kiemelkedő minőségű termékeket tartalmaz, melyekkel akár otthonodba repítheted a szalonok hangulatát. A Led lámpával a kötési idő 15 másodpercre csökken, így időt és pénzt takaríthatsz meg!

A csomagot díjnyertes szakértők állították össze, melynek tartalmát bőrgyógyászok tesztelték és ajánlják - így semmi nem maradhat ki, amire szükséged lehet a pompás körmök elkészítéséhez.

Legújabb Instagram képek


Diamond Nails (@diamondnails_hu) által megosztott bejegyzés,

Diamond Nails (@diamondnails_hu) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb Youtube videók


Ágika19

Ágika19

Zseniális készlet, nagyon megszerettem már az első alkalom után! A kezdő csomagban is remek színeket voltak és 3 hétig ragyogtak a kezemen. Biztos, hogy beszerzek még egy pár színt a jövőben!

Megszerzem most »
Judit

Judit

Ilyen jó minőségű és könnyen kezelhető gél lakkal még nem találkoztam. Nem okozott nehézséget vékonyan felkenni, szépen elterült és nem csíkozódott. A Led lámpának köszönhetően hamar végzek az otthoni gél lakkozással!

Megszerzem most »
A zselé lakk kötési ideje UVLED Lámpával 15-30 másodperc ami a szín mélységétől függ. Világos színek már 15 másodperc alatt megkötnek, a sötét színek esetében, vékony rétegben érdemes tovább, 30 másodpercig köttetni az UVLED Lámpa alatt a zselé lakkot.