Raktáron
Zselé Lakk - Base 12ml
5/5

A vásárlók közül 100% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.

Kiszállítás 3 munkanapon belül!

Minőség garancia

Termék leírás  


Termék ára:
2 390 Ft
db
Zselé lakk - Base gazdaságos 12ml kiszerelésben! A zselélakk alá és felé szükséges alapréteg. Lámpázást igényel, utána közvetlen felvihető a gél lakk szín. Fedőlakknak is kiváló, amit lámpázás után fixálni kell, magas fényt és tartósságot ad a körömnek. Takaritson meg 480Ft-ot, a gazdaságos kiszereléssel!

Magyar Magánbőrgyógyászok Ajánlásával!

Használati leírás:
A köröm felbolyhozása, portalanítása után a Nail Prep-et (vízelvonó) vigyük fel a körömfelületre majd száradás után vigyük fel a Primer-t (zsírtalanít, fertőtlenít, vízelvonó) száradása után kezdőthet a GEL POLISH HASZNÁLATA.

1. Vékony rétegben vidd fel DN Base-t (alap-fedő lakk) majd helyezd a körmöket kb. 2 percre UV vagy LED lámpa alá.

2. A kiválasztott színt kend fel vékony rétegben majd ezt követően helyezd a körmöket kb. 2 percre Uv vagy LED lámpa alá. Ezt a folyamatot 2-szer kell elvégezni!

3. Egy rétegben (vékony) vidd fel a DN Base-t(alap-fedő lakk) majd helyezd ismételten kb. 2 percre Uv vagy LED lámpa alá

4. Fixáld le a körmöket a Diamond Nails Aloe vera kivonattal rendelkező Cleanser-el

Nagyon könnyű a felvitele,gyönyörű fénye van,egyszerűen le lehet vele zárni a körmöket. Nem karcolódik,nem pattogzik le,nem feszül tőle a köröm.

Szuper fényes és csak ajánlani tudom könnyen fixálható alapként és fényként os tökéletes jól tapad ra a lakk és a díszítéseket sellőport pl tartóssá teszi csak atra 2 rétegben kenem az éleket lezárva

Tökéletes! Könnyen felviheto, uv lámpával a szokásos 2-3 perc alatt szépen szárad! Mind alapozonak, mond fedolakknak bevált.

Nagyon jó a termék, otthon használom. Csakis ajánlani tudom mindenkinek. Gazdaságos kiszerelésben.

Gyönyörű fénye van, vizes hatásúnak mondanám leginkább és kivételesen tartóssá tette a géllakkom! :)

Árfigyelő
Íratkozzon fel a(z) Zselé Lakk - Base 12ml árfigyelésre, így amikor akciós lesz ez a termék, Ön kap egy értesítést a megadott e-mail címre.