20% kedvezmény minden nem akciós termékünkre 2024. május 23. éjfélig! Kuponkód: 20AKCIO2024

Hírek
Diamond Nails /Gál Dia/

Gél Lakk és Műköröm Budapesten

Gél Lakk és Műköröm Budapesten

Gél Lakk és Műköröm Szaküzlet Budapesten, műkörmös termékek, kellékek, gépek és alapanyagok széles választékával.

Budapesten a Frangepán u. 71/A szám alatti Gél Lakk és műköröm szaküzletünkben új dimenziók nyílnak meg a vásárlóink számára. Csodás gél lakk színekkel és rendkívül nagy választékkal várunk mindenkit szeretettel.

Több mint tíz éve foglalkozik a Diamond Nails Magyarország azzal, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, tudásának megfelelő alapanyagot, terméket és árnyalatot, amelyet később szívesen és hatékonyan használ majd a mindennapokban. A Diamond Nails, Magyarország egyik legkedveltebb műköröm alapanyag forgalmazójaként gél lakkokkal, építő zselékkel és műköröm kellékekkel foglalkozó cége. Különböző induló gél lakk szettek közül lehet választani, annak megfelelően, hogy milyen szinten vagyunk a gél lakkos köröm készítés területén.

Diamond Nails Műszempilla, 1036 Budapest, Bécsi út 65.

A Diamond Nails legújabb gél lakk boltja, a Diamond Nails - Gél lakk és műköröm szaküzlet, Budapesten a Bécsi út 65. szám alatt található. Szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne megismerkedni csodás gél lakk szettekkel, amelyek különböző típusú UV lámpákkal kaphatóak. A közel 300 árnyalatú gél lakk között biztosan mindenki megtalálja a kedvencét! Természetesen Budapesten is kapható az összes alapanyag, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy gyönyörű körmöket készítsünk vagy, hogy műszempillát építsünk. Az üzletben nagyon szívesen segítenek, ha nem tudna valaki választani a termékek között.

<< Nézd meg debreceni gél lakk üzletünket is

Diamond Nails Szempilla sampon, 1036 Budapest, Bécsi út 65.

 

Diamond Nails Budapest Gél Lakk 1036 Budapest, Bécsi út 65.