Hírek

A gél lakk és a hagyományos körömlakk két különböző termék, amelyek a köröm szépségének megőrzésére szolgálnak. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei és hátrányai, de általában a gél lakk tartósabb, fényesebb, gyorsabban szárad és rugalmasabb, mint a hagyományos lakk. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk miért jobb választás a gél lakk a hagyományos körömlakkoknál.

A gél lakkozás egy nagyon népszerű körömfestési módszer, amely hosszú ideig tartó és erős fedést biztosít. Azonban, mint minden más körömfestési módszernél, itt is vannak buktatók, amelyeket figyelembe kell venni ahhoz, hogy a gél lakkozás sikeres legyen. Ezekről ejtünk most néhány szót.

A gél lakkozás menetének bemutatása lépésről lépésre gorsan és egyszerűen. Akár otthon is elvégezhető a megfelelő eszközökkel és egy kis odafigyeléssel, kreativitással.

Ebben a bejegyzésünkben szeretnénk nektek megmutatni, hogy tudjátok a legegyszerűbben és leggyorsabban díszíteni Gél Lakkos körmeiteket

 

Tartsatok velünk ;)

Nincs már sok időd, de szeretnéd, hogy a körmeid szépek és igényesek legyenek?

 

Akkor a ONE STEP Gél Lakk szettet neked találtuk ki ;)

 

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan kell használni helyesen!

Hogyan tudnám elérni, hogy extra gyorsan, szuper tartós gél lakkos körmöket tudjak készíteni? 

 

 

A megoldás a Diamond Nails Gummy Color Gél Lakkjai!

 

Bejegyzésünkben arról olvashattok, hogyan is kell használni ezt - a már egy rétegben is kiválóan fedő - géllakkot ;)

Mi az a titkos módszer, amellyel le lehet rövidíteni a géllakozás folyamatát?

 

Ismerkedjetek meg közelebbről színezett, rugalmas Rubber Base alap gél lakkjainkkal ;)

Szeretnétek megismerni gyönyörű csillámos, fixálásmentes fedő gél lakkjainkat?

 

Akkor tartsatok velünk következő bejegyzésünkben, ahol bemutatjuk ezeknek a szép gél lakkoknak a használatát ;)

Kedves Diamond Nails rajongók, figyelem!

Szeretnénk nektek bemutatni Hűségpont Rendszerünket, amelyet regisztrált vásárlóink vehetnek igénybe. A Hűségpont rendszerről vagy másnéven Pontgyűjtő Számláról a következő információkat érdemes tudni:

A nyári trendszínek általában fényesek és ragyogók, ahogy maguk a nyári napok. Éppen ezért mi is ilyen gél lakk színeket válogattunk Nektek össze, kiegészítve egy pár visszafogottabb és sötétebb árnyalattal is. Videónkban Kulcsár Edina fogja bemutatni a 12 új zselé lakk színt. Fogadjátok szeretettel! ;)

Gél lakk és Műköröm Szaküzlet Debrecenben

A Diamond Nails, Magyarország egyik legkedveltebb műköröm alapanyag forgalmazójaként gél lakkokkal, építő zselékkel és műköröm kellékekkel foglalkozó cége. Több mint tíz éve foglalkozunk azzal, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, tudásának megfelelő alapanyagot, terméket és árnyalatot, amelyet később szívesen és hatékonyan használ majd a mindennapokban. Gél lakkjaink jól pigmentáltak, erős fedéssel rendelkeznek és rendkívül tartósak.

Diamond Nails üzletek az ország több pontján

Arra gondoltunk, hogy bemutatjuk nektek üzletünket, hogy egy kicsit jobban megismerkedhessetek velünk ;)

A rendkívül nagy keresletre való tekintettel, egyre több helyen szeretnénk elérhetővé tenni prémium minőségű Diamond Nails termékeinket. Célunk, hogy mindenki a neki legszimpatikusabb és legkényelmesebb módon jusson hozzá kedvenc műköröm es géllakk alapanyagaihoz.

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő?

A Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? Tudj meg többet róluk!

Mindig is tudni szeretted volna, hogy mire jó a rugalmas gél alaplakkunk, azaz a rubber base?

Cikkünkből kiderül, hogy milyen különleges tulajdonságai vannak ennek a gél lakknak és hogyan tudod ezeket kihasználni!

A tartós gél lakkos körmök legfontosabb és elengedhetetlen része a teljeskörű és alapos előkészítés. Cikkünkből kiderül, hogyan tudjátok ezt megtenni otthonotokban (a karantén ideje alatt is)!

A harmadik és egyben az utolsó bejegyzésünkből kiderül, milyen további problémák merülhetnek fel zselé lakkozás során és ezeket hogyan tudjátok kiküszöbölni!

 

Az első részt ezen a linken találhatjátok: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak

A második részt pedig itt tudjátok elérni: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak-2

A második bejegyzésünkben további megoldási javaslatainkat olvashatjátok arról, hogy hogyan is készítsetek tartós Gél lakkos körmöket!

 

Amennyiben nem válik fel a zselé lakk és rendesen meg is köt, még mindig van egy pár probléma, ami felmerülhet a zselé lakkozás során.

Az első részt ezen a linken találhatjátok: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak

Hasznos tippjeink segítségével elkerülheted a gél lakk használata során fellépő leggyakoribb problémákat!

Jelenlegi helyzetben egyre többen vannak, akik szeretnék, hogy a kijárási korlátozás alatt is szép, tartós körmeik legyenek. Azonban mielőtt belevágnánk a géllakozásba, mindenképpen érdemes utánajárni, hogy milyen problémák adódhatnak ezzel a típusú manikűrrel. Ebben szeretnénk nektek segíteni 3 részes cikksorozatunkkal. 

A géllakk tartóssága megfelelő előkészítés esetén, akár 3 hét is lehet. Azonban több olyan hiba van, amelyet elkövetünk (vagy manikűrösünk esetleg elkövet), amikor géllakozásra adjuk a fejünket. Lássuk melyek ezek!