Blog

2020.05.21 15:13
Diamond Nails /Gál Dia/
Kulcsár Edina bemutatja a legújabb gél lakk színeinket

A nyári trendszínek általában fényesek és ragyogók, ahogy maguk a nyári napok. Éppen ezért mi is ilyen gél lakk színeket válogattunk Nektek össze, kiegészítve egy pár visszafogottabb és sötétebb árnyalattal is. Videónkban Kulcsár Edina fogja bemutatni a 12 új zselé lakk színt. Fogadjátok szeretettel! ;)

2020.05.18 12:23
Diamond Nails /Gál Dia/
Diamond Nails Budapesti üzlet

Gél lakk és Műköröm Szaküzlet Budapesten

Több mint tíz éve foglalkozik a Diamond Nails Magyarország azzal, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, tudásának megfelelő alapanyagot, terméket és árnyalatot, amelyet később szívesen és hatékonyan használ majd a mindennapokban. A Diamond Nails, Magyarország egyik legkedveltebb műköröm alapanyag forgalmazójaként gél lakkokkal, építő zselékkel és műköröm kellékekkel foglalkozó cége. Különböző induló gél lakk szettek közül lehet választani, annak megfelelően, hogy milyen szinten vagyunk a gél lakkos köröm készítés területén.

2020.05.18 11:22
Diamond Nails /Gál Dia/
Diamond Nails Debreceni üzlet

Gél lakk és Műköröm Szaküzlet Debrecenben

A Diamond Nails, Magyarország egyik legkedveltebb műköröm alapanyag forgalmazójaként gél lakkokkal, építő zselékkel és műköröm kellékekkel foglalkozó cége. Több mint tíz éve foglalkozunk azzal, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, tudásának megfelelő alapanyagot, terméket és árnyalatot, amelyet később szívesen és hatékonyan használ majd a mindennapokban. Gél lakkjaink jól pigmentáltak, erős fedéssel rendelkeznek és rendkívül tartósak.

2020.05.17 20:00
Diamond Nails /Gál Dia/
Diamond Nails helyi üzletek

Diamond Nails üzletek az ország több pontján

Arra gondoltunk, hogy bemutatjuk nektek üzleteinket, hogy egy kicsit jobban megismerkedhessetek velünk ;)

A rendkívül nagy keresletre való tekintettel, egyre több helyen szeretnénk elérhetővé tenni prémium minőségű Diamond Nails termékeinket. Célunk, hogy mindenki a neki legszimpatikusabb és legkényelmesebb módon jusson hozzá kedvenc műköröm es géllakk alapanyagaihoz.

2020.05.05 16:00
Diamond Nails /Gál Dia/
Nail Prep vagy Primer? Esetleg mindkettő?

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő?

A Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? Tudj meg többet róluk!

2020.04.24 12:00
Diamond Nails /Gál Dia/
Mi is az a Rubber base? Cikkünkből kiderül ;)

Mindig is tudni szeretted volna, hogy mire jó a rugalmas gél alaplakkunk, azaz a rubber base?

Cikkünkből kiderül, hogy milyen különleges tulajdonságai vannak ennek a gél lakknak és hogyan tudod ezeket kihasználni!

Hogyan készítsük elő körmeinket zselé lakkozás előtt?

A tartós gél lakkos körmök legfontosabb és elengedhetetlen része a teljeskörű és alapos előkészítés. Cikkünkből kiderül, hogyan tudjátok ezt megtenni otthonotokban (a karantén ideje alatt is)!

Szeretnétek tudni, hogyan lehet szép és tartós a zselé lakkos körmötök? 3. rész

A harmadik és egyben az utolsó bejegyzésünkből kiderül, milyen további problémák merülhetnek fel zselé lakkozás során és ezeket hogyan tudjátok kiküszöbölni!

 

Az első részt ezen a linken találhatjátok: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak

A második részt pedig itt tudjátok elérni: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak-2

2020.04.08 16:45
Diamond Nails /Gál Dia/
Mi a tartós gél lakkos körmök titka? 2. rész

A második bejegyzésünkben további megoldási javaslatainkat olvashatjátok arról, hogy hogyan is készítsetek tartós Gél lakkos körmöket!

 

Amennyiben nem válik fel a zselé lakk és rendesen meg is köt, még mindig van egy pár probléma, ami felmerülhet a zselé lakkozás során.

Az első részt ezen a linken találhatjátok: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-problemak

2020.04.06 18:13
Diamond Nails /Gál Dia/
Hasznos tippek a tartós Gél lakk manikűrhöz 1. rész

Hasznos tippjeink segítségével elkerülheted a gél lakk használata során fellépő leggyakoribb problémákat!

Jelenlegi helyzetben egyre többen vannak, akik szeretnék, hogy a kijárási korlátozás alatt is szép, tartós körmeik legyenek. Azonban mielőtt belevágnánk a géllakozásba, mindenképpen érdemes utánajárni, hogy milyen problémák adódhatnak ezzel a típusú manikűrrel. Ebben szeretnénk nektek segíteni 3 részes cikksorozatunkkal. 

A géllakk tartóssága megfelelő előkészítés esetén, akár 3 hét is lehet. Azonban több olyan hiba van, amelyet elkövetünk (vagy manikűrösünk esetleg elkövet), amikor géllakozásra adjuk a fejünket. Lássuk melyek ezek!