Hírek
Diamond Nails /Gál Dia/

Mi is az a Rubber base? Cikkünkből kiderül ;)

Mi is az a Rubber base? Cikkünkből kiderül ;)

Mindig is tudni szeretted volna, hogy mire jó a rugalmas gél alaplakkunk, azaz a rubber base?

Cikkünkből kiderül, hogy milyen különleges tulajdonságai vannak ennek a gél lakknak és hogyan tudod ezeket kihasználni!

A Rubber base, avagy a rugalmas zselé alaplakk vásárlóink nagy kedvence. Ezzel a termékkel egy olyan elasztikus rétegetet tudunk létrehozni a körmön, amely kitölti annak egyenetlenségeit. Rendkívül hajlékony anyag, ezáltal minden körömtípushoz megfelelően alkalmazkodik. A rubber base-t kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy erősítse a könnyen beszakadó és törékeny körmöket.

A rugalmas gél alaplakk használata előtt, a körmöket ugyanúgy kell előkészíteni, ahogy más zselé lakkok előtt, tehát a körmök reszelése és portalanítása után bőrfeltoló és kaparó segítségével távolítsuk el a körmökre tapadt bőrt.

Újabb portalanítás után mattítsuk le körmeinket egy buffer segítségével. Következik egy újabb portalanítás, majd használjuk a Nail Prep előkészítő folyadékot.

Amennyiben zsírosabb, problémásabb a bőrünk, használjunk mindenképpen Primert is.

Ha szeretnétek alaposabban utánanézni a körmök előkészítésének, olvassátok el az erről szóló bejegyzésünket is: https://www.diamondnails.hu/zselelakk-elokeszites

Előkészítés - rubber base

Az előkészítés után jöhet is a Rubber base! Vékony rétegben vigyük fel a köröm teljes felületére és a végeket zárjuk le ugyanúgy, ahogy már zselé alaplakkoknál. Köttessük UV lámpában 2-3 percig, míg LED lámpában 30-60 másodpercig (lámpa erősségétől függően).

Lámpázás után használjuk kedvenc gél lakkunkat és élvezzük, hogy körmeink erősek, tartósak és gyönyörűek lettek!

Rubber base manikűr