GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN

GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN

2021.03.26 10:08
GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN

Gél lakkozás lépései otthon, egyszerűen.

(A pandémiás időszakban is minden hölgy szeretné, ha kifogástalanok lennének a körmei. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget.)

Mielőtt hozzákezdenénk körmeink ápolásához, mossuk meg a kezeinket és fertőtlenítsük le

eszközeinek.

 

Első lépésként a Nail Prep előkészítő folyadékot - amely elősegíti a zselé lakk tapadását a vízelvonó hatása miatt  - egyenletesen, felvisszük a köröm felületére, megvárjuk még kifejti hatását, a köröm felülete bemattul, kifehéredik.

Következő lépésként nagyon vékony rétegben vigyük fel a Primer-t, - tapadás elősegítő folyadék, mely a köröm rétegeiből elvonja a nedvességet, zsítralanít  - . Használatakor a savtartalma miatt, fokozott figyelemmel vigyük fel a körömbőr és körömágy közelében. Ezután is várjuk meg, amíg  kefehéredik a köröm felső rétege.

(A primer a csomag kiszállítása közben bekristályosodik, ezért átvétel után rögtön ne nyisd ki, mert beleszakadhat az ecset. Várd meg, hogy kiolvadjon és visszanyerje az eredeti,  folyékony állagát! Ez a folyamat nem befolyásolja az anyag kiolvadás utáni minőségét.)

Amikor ez megtörtént, savmentesítsünk az extra erős köröm előkészítő Ultrabond folyadékkal úgy, hogy vékony rétegben felvisszük a körmeinkre. Problémás, repedezett körmökre kifejezetten ajánljuk. Biztos tapadást eredményez, minden típusú körömnél, így a siker garantált.

A savmentesítés után a teljes köröm felületére vigyük fel a 2in1-ben Base gél alap- és fedőlakk-ot. Alapozó lakként védi a saját körmeinket az elszíneződéstől és fokozza a színes zselé lakk tapadását a körömhöz. Amikor ezzel végeztünk, tegyük be a lámpába.

Ezek után felvisszük az első rétegben a kiválasztott színű zselé lakkot, lámpázunk, majd felvisszük a második réteg zselé lakkot és újra lámpázunk.

Alkalmazzuk újra a 2 in 1 base-t, amely fényt ad és védőrétedet képez a zselé lakknak, fixáljuk lámpában.

Használjunk Aloe Vera Cleansert a műköröm zselé fixálására. Ezzel a köröm felületén maradó ragacsos réteget egyszerűen eltudjuk távolítani és az ecset tisztítására is tökéletes. Díszítőkövek felhelyezése, lámpázása után is használjuk a gél fixálót, amely illatmentes, epres és tropical változatban is elérhető.

Ha úgy érezzük, hogy száraz a körömbőrünk, masszírozzunk bele Cuticle körömbőrápolót, mely eltávolítja az elhalt körömbőrt és elősegíti az egészségesebb köröm növekedését is.

 

Ha a fenti lépésekkel elkészüntünk, kényeztessük kézfejünket kézápoló krémmel, amelyekből nagy választék található a webshopban.

 

Az Ultrabont savmentesítő folyadékot nem tartalmazza a kezdő készlet.