GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN
2021.03.26 10:08

GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN

GÉL LAKKOZÁS LÉPÉSEI OTTHON, EGYSZERŰEN

Gél lakkozás lépései otthon, egyszerűen.

Mindig is szeretted volna tudni, hogyan készítsd el gél lakkos körmeidet, hogy tartósak és szépek legyenek, akár 2-4 hét után is?

Akkor olvasd el bejegyzésünket ;)

Mielőtt hozzákezdenénk körmeink ápolásához, mossuk meg a kezeinket és fertőtlenítsük le eszközeinket.

Géllakkozás lépésről lépésre | Gél lakk induló szettel

A következő lépések betartásával a gél lakk induló készlet, otthon is egyszerűen használható. Fertőtlenítsük az eszközöket és a kezeket ez nagyon fontos lépés géllakkozás előtt! Használjuk a fertőtlenítő folyadékot! Az induló szettben található 100/180-as durvaságú reszelővel készítsük elő a körmöket a gél lakk felvitelére. ...

 

Első lépésként a Nail Prep előkészítő folyadékot - amely elősegíti a gél lakk tapadását a vízelvonó hatása miatt  - egyenletesen, felvisszük a köröm felületére, megvárjuk még kifejti hatását, a köröm felülete bemattul, kifehéredik.

Következő lépésként nagyon vékony rétegben vigyük fel a Primer-t, - tapadás elősegítő folyadék, mely a köröm rétegeiből elvonja a nedvességet, zsítralanít  - . Használatakor a savtartalma miatt, fokozott figyelemmel vigyük fel a körömbőr és körömágy közelében. Ezután is várjuk meg, amíg  kefehéredik a köröm felső rétege.

(A primer a csomag kiszállítása közben bekristályosodik, ezért átvétel után rögtön ne nyisd ki, mert beleszakadhat az ecset. Várd meg, hogy kiolvadjon és visszanyerje az eredeti,  folyékony állagát! Ez a folyamat nem befolyásolja az anyag kiolvadás utáni minőségét.)

Amikor ez megtörtént, savmentesítsünk az extra erős köröm előkészítő Ultrabond folyadékkal úgy, hogy vékony rétegben felvisszük a körmeinkre. Problémás, repedezett körmökre kifejezetten ajánljuk. Biztos tapadást eredményez, minden típusú körömnél, így a siker garantált.

A savmentesítés után a teljes köröm felületére vigyük fel a 2in1-ben Base gél alap- és fedőlakk-ot. Alapozó lakként védi a saját körmeinket az elszíneződéstől és fokozza a színes zselé lakk tapadását a körömhöz. Amikor ezzel végeztünk, tegyük be a lámpába.

Ezek után felvisszük az első rétegben a kiválasztott színű géllakkot, lámpázunk, majd felvisszük a második réteg gél lakkot és újra lámpázunk.

Alkalmazzuk újra a 2in1 base-t, amely fényt ad és védőrétedet képez a zselé lakknak, fixáljuk lámpában.

Használjunk Aloe Vera Cleanser gél fixálót a műköröm zselé fixálására. Ezzel a köröm felületén maradó ragacsos réteget egyszerűen eltudjuk távolítani és az ecset tisztítására is tökéletes. Díszítőkövek felhelyezése, lámpázása után is használjuk a gél fixálót, amely illatmentes, epres, sárgadinnyés és tropical változatban is elérhető.

Ha úgy érezzük, hogy száraz a körömbőrünk, masszírozzunk bele Cuticle Remover körömbőr eltávolító folyadékot, mely eltávolítja az elhalt körömbőrt és elősegíti az egészségesebb köröm növekedését is.

Ha a fenti lépésekkel elkészüntünk, kényeztessük kézfejünket kézápoló krémmel, amelyekből nagy választék található a webshopban.

Az Ultrabond savmentes előkészítő folyadékot a szettek nem tartalmazzák, külön lehet megvásárolni.