Hírek
Diamond Nails
Diamond Nails

A gél lakkozás lépései

A gél lakkozás lépései

A gél lakkozás menetének bemutatása lépésről lépésre gorsan és egyszerűen. Akár otthon is elvégezhető a megfelelő eszközökkel és egy kis odafigyeléssel, kreativitással.

A gél lakkozáshoz először is szükséged lesz egy gél lakkra, egy UV lámpára, valamint a szokásos manikűr felszerelésekre, mint például egy leoldó szalag, egy körömlakklemosó és egy körömreszelő.

  1. Köröm előkészítése: Alaposan tisztítsd meg a körmeidet, és reszelj le egy kis réteget a természetes körömről, hogy eltávolítsd a faggyút és a zsírt, majd portalanítsd a körmeidet.
  2. Alapréteg felvitele: Alkalmazz egy alapréteget a körmeidre, és várd meg, amíg megszárad. Az alaprétegnek köszönhetően a körömfelület egyenletes lesz, és a körmöknek tartósabb lesz a lakkozása.
  3. Színréteg: A gél lakkot a körömfelületre vékony rétegben felviszünk, majd LED vagy UV lámpával megszárítjuk. Szükség esetén további rétegeket is felvihetsz, majd minden réteg után szárítsd meg a lámpával.
  4. A körömfelületet záróréteggel fedjük be, hogy a lakk hosszú ideig megmaradjon.
  5. Köröm formázása: A körömformát kialakítjuk és a széleket finomítjuk.
  6. Tisztítás: Végül a körömfelületet megtisztítjuk.

Az utasítások lehet, hogy változnak a különböző márkák és termékek esetén. Fontos, hogy a termék használati utasítását és az összetevők listáját figyelmesen olvasd el, és kérj tanácsot a szakembertől, ha bármi kétséged van.