Hírek
Ollari Vero

Egy KÖNNYŰ körömdíszítési technika - CSILLÁMPOR

Egy KÖNNYŰ körömdíszítési technika - CSILLÁMPOR

Ebben a bejegyzésünkben szeretnénk nektek megmutatni, hogy tudjátok a legegyszerűbben és leggyorsabban díszíteni Gél Lakkos körmeiteket

 

Tartsatok velünk ;)

 1. Mielőtt hozzá kezdenénk körmeink ápolásához, mossuk meg a kezeinket és fertőtlenítsük le őket Kéz-és Lábfertőtlenítővel. Eszközeinket tisztántartásához hatalmas segítséget nyújt a Diamond Nails Eszköz- és felülettisztítószere.

 2. Használjuk a köröm reszelőnket a köröm végek formázására, majd minél alaposabban portalanítsuk körmeinket portalanító kefével.

 3. Következő lépés a buffer, amely az egyik legfontosabb eszköz gél lakkozás előtt, a megfelelő körömfelszín kialakításához. A köröm felületét alaposan mattítsuk, majd portalanítsuk körmeinket újra a portalanító kefével.

 4. Amikor ezzel végeztünk, vegyük elő a Nail Prep előkészítő folyadékot, amely a vízelvonó hatása miatt elősegíti a zselé lakk tapadását. Egyenletesen vigyük fel a köröm felületére, megvárjuk még kifejti hatását, a köröm felülete bemattul, kifehéredik.

 5. Ha ezzel végeztünk, savmentesítsünk az extra erős köröm előkészítő Ultrabond folyadékkal úgy, hogy vékony rétegben felvisszük a körmeinkre. Problémás, repedezett körmökre kifejezetten ajánljuk. Biztos tapadást eredményez, minden típusú körömnél, így a siker garantált.

 6. A savmentesítés után a teljes köröm felületére vigyük fel bármelyik Diamond Nails gél lakkunkat (pl. Rubber Base), egyenletesen oszlassuk el. A köröm végénél ügyeljünk a réteg lezárására. Alapozó lakként védi a saját körmeinket az elszíneződéstől és fokozza a színes zselé lakk tapadását.

 7. Amikor elkészültünk vele, tegyük be UV vagy LED lámpánkba és köttessük meg.

 8. Ezek után a köröm középpontjából indulva,felvisszük az első rétegben a kiválasztott színű gél lakkot, köttessük meg lámpa alatt, majd felvisszük a második réteg gél lakkot és újra lámpázunk.

 9. Fedőrétegként használjuk a 2in1 base alap- és fedő gél lakkot, amely fényt ad és védőrétedet képez. Ennél a díszítési technikánál nem köttetjük meg a lakkot, hanem a börfeltoló íves részének segítségével szorjuk rá a csillámport. Ha túl sokat tettünk a felületre, ujjaink gyengéd kocogtatásával távolítsuk el a felesleget. Tegyük lámpa alá, köttessük meg.

 10. Záró rétegként használjuk újra kedvenc fedő gél lakkunkat, amelyet szintén beteszünk a lámpánkba, megköttetjük.

 11. Ha nem fixálásmentes fedő lakkot használtunk, akkor használjunk gél fixálót a körmeinkre.

Nézzétek meg a videónkat is erről a nagyon egyszerű körömdíszítési technikáról ;)

Egy KÖNNYŰ körömdíszítési technika - CSILLÁMPOR | Több mint egy sima géllakkozás!!!

Hogyan díszítsd a körmeidet? Ebben a videónkban egy körömdíszítés egyik technikáját mutatjuk be lépésről lépésre! A csillámpor helyes felvitelével ismerkedhettek meg az előkészítéstől a díszítésig. A Diamond Nails webáruházában sok fajta díszítő terméket találhattok!

 
Iratkozzatok fel a Diamond Nails and Cosmetics Youtube csatornájára, hogy mindig első kézből értesüljetek legújabb videóinkról ;)