Hírek
Diamond Nails
Diamond Nails

Miért jobb a gél lakk a hagyományos körömlakkoknál?

Miért jobb a gél lakk a hagyományos körömlakkoknál?

A gél lakk és a hagyományos körömlakk két különböző termék, amelyek a köröm szépségének megőrzésére szolgálnak. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei és hátrányai, de általában a gél lakk tartósabb, fényesebb, gyorsabban szárad és rugalmasabb, mint a hagyományos lakk. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk miért jobb választás a gél lakk a hagyományos körömlakkoknál.

  1. Tartósság: a gél lakk uv-fény alatt polymerizálódik, ami a lakk tartósabbá tételét eredményezi. A hagyományos lakk a levegővel szárad, és gyorsabban kopik, fakul és repedezik.
  2. Szárítási idő: a gél lakk UV-fény hatására azonnal megkeményedik, míg a hagyományos lakk hosszabb időt vesz igénybe a száradáshoz.
  3. Hajlékonyság: a gél lakk rugalmasabb, mint a hagyományos lakk, ami azt jelenti, hogy kevésbé hajlamos a repedésre, vagy a lepattogásra.
  4. Fényesség: a gél lakk fényesebb, mert vastagabb réteget képez, mint a hagyományos lakk. Emellett a UV-fény hatására a gél lakk intenzívebb fénnyel bír.
  5. Eltávolítás: a gél lakk eltávolításához specializált oldószert használnak, míg a hagyományos lakkot egyszerűen le lehet kaparni. Az eltávolítási folyamat gyorsabb és könnyebb a gél lakknál, mint a hagyományos lakknál.

Az előnyök miatt sokan választják a gél lakkot a hagyományos lakk helyett, főleg, ha hosszú távú tartósságra és fényes kinézetre vágynak.