20% kedvezmény minden nem akciós termékünkre 2024. május 23. éjfélig! Kuponkód: 20AKCIO2024

ONE STEP Gél Lakk használata - Géllakozás egy lépésben
Diamond Nails
Diamond Nails

ONE STEP Gél Lakk használata - Géllakozás egy lépésben

ONE STEP Gél Lakk használata - Géllakozás egy lépésben

Nincs már sok időd, de szeretnéd, hogy a körmeid szépek és igényesek legyenek?

 

Akkor a ONE STEP Gél Lakk szettet neked találtuk ki ;)

 

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan kell használni helyesen!

  1. Minden körmözés előtt első és legfontosabb lépés, hogy alaposan megmossuk kezeinket és Kéz- és Lábfertőtlenítővel átfújjuk őket. Eszközeinket tisztítsuk meg Eszköz és felület tisztítószerrel.

  2. Használjuk a szettben található 100/180-as reszelőnket. Ezzel a köröm végeket reszeljük meg, formázzuk.

  3. Következő lépésként használjuk a buffert, amely az egyik legfontosabb eszköz gél lakk használata előtt, az egyenletes, matt körömfelszín kialakításához. A köröm felületét alaposan mattítsuk le vele, majd portalanítsuk körmeinket.

  4. Amikor ezzel végeztünk, vegyük elő a Nail Prep köröm előkészítő folyadékot - amely a vízelvonó tulajdonsága miatt elősegíti a zselé lakk tapadását - egyenletesen vigyük fel a köröm felületére, várjuk meg még kifejti hatását, a köröm felülete bemattul, kifehéredik.

  5. A savmentesítés után a köröm felületére vigyük fel a One Step gél lakkot. A szett 2 színű zselé lakkot tartalmaz, de ezeket ízlésed, hangulatod szerint módosíthatod.

  6. A One Step gél lakk nem igényel alap- és fedőlakkot, egy rétegben is tökéletesen fed. Óriási előnye, hogy nagyon rövid idő alatt varázsolhatunk magunknak gyönyörű körmöket.

  7. Amikor ezzel végeztünk, tegyük be az UV/LED lámpánkba, és köttessük meg a lakkot.
    Amennyiben nem rendelkezel lámpával, nézz szét oldalunkon a Műköröm UV és LED lámpák kategóriában, ahol a számodra leginkább tetszőt ki tudod választani és megtudod rendelni.

  8. A készlethez tartozó narancsfa pálcát használjuk a bőrre került gél lakk vagy az apróbb szálak eltávolítására, de segítségünkre lehet a díszítők pontos elhelyezésében is.

Nézzétek meg videónkat is a ONE STEP Gél Lakkok pontos használatáról!

One Step Gél Lakk használata | Géllakkozás egy lépésben

One Step Zselé Lakk Induló szett (lámpa nélkül). Videónkban a One Step géllakkozás folyamatát mutatjuk be! Egyszerűen és gyorsan készíthet tartós és fényes körmöket! A One Step zselé lakkok felvitelénél nem szükséges használnunk alap- és fedőlakkot sem! Fixálást sem igényel. Nagyon fontos a fertőtlenítés! Használjuk a kéz- láb fertőtlenítő folyadékot!

 
Iratkozz fel a Diamond Nails and Cosmetics Youtube csatornájára, hogy mindig első kézből értesülj legújabb videóinkról ;)