Hírek
Diamond Nails
Diamond Nails

UV vs LED lámpa - Mi a különbség?

UV vs LED lámpa - Mi a különbség?

Ebben a cikkben részletesen megmutatjuk, hogy mi is a különbség az UV és LED lámpák között.

Mivel ezeknek a lámpáknak az izzói eltérőek, ezért a világítási idejük is eltérő. Egy UV lámpa izzóinak élettartama körülbelül 4000 óra.

Az, hogy mennyi ideig használja a lámpát, természetesen személyenként és az alkalmazás gyakoriságától függ, de ez általában azt jelenti, hogy az izzókat körülbelül 6 havonta ki kell cserélni.

 

Diamond Nails LED lámpa

Egy standard LED lámpánál az izzók sokkal tovább tartanak - 5000-től 10 000 óráig. A Diamond Nails LED műköröm lámpánál viszont az izzók lenyűgöző 50 000 órát bírnak! Ez rengeteg zselés köröm elkészítését jelenti!

A Diamond Nails LED lámpa új, konvex kötési technológiát tartalmaz, amelynek ívelt kialakítása segíti az LED izzókból kibocsátott fény visszaverődését a lámpában és az ezüst alapfelületről.

Ez lehetővé teszi, hogy a fény egyszerre elérje a köröm minden részét, így a hüvelykujj és a köröm oldalai ugyanolyan gyorsan megkötnek, mint a köröm teteje, amely az izzókkal szemben van.

SUNX35 UV/LED MŰKÖRMÖS LÁMPA (24W-OS)

Tovább a termékhez »

SUNX32 UV/LED MŰKÖRMÖS LÁMPA (24W-OS)

Tovább a termékhez »

 

 

Hány wattos érték a legjobb egy zselés körömlámpához?

Fontos megjegyezni, hogy a wattszám csak azt méri, hogy a lámpa mennyi elektromos áramot fogyaszt, nem pedig azt, hogy mennyire hatékonyan használja fel ezt az energiát a gél lakk megkötéséhez.

Valójában jobb kötést érhet el egy alacsonyabb wattos lámpával is, de ez más tényezőktől is függ, mint például az izzók energiahatékonysága, az izzók elhelyezkedése és a lámpa belső felületének fényvisszaverő képessége.

A Diamod Nails LED lámpa mindössze 24 wattal ér el ragyogó kötést, de ezt lenyűgöző 20 mW/cm2 (milliwatt per négyzetcentiméter) UV fényintenzitássá alakítja, így jóval energiatakarékosabb, mint a piacon kapható többi lámpa.

Ezért minden alkalommal pénzt takarít meg Önnek, mivel kevesebb energiát használ a erősebb kötés eléréséhez!

Biztonságosabb a LED mint az UV körömlámpa?

A lámpákkal kapcsolatban általános tévhit az, hogy csak az UV lámpák bocsátanak ki UV sugarakat - ez nem igaz.

Mind az UV, mind a LED lámpák nagyon kis mennyiségű UV sugarat bocsátanak ki. Ísmert tény, hogy a túlzott UV sugárzás károsítja a bőrt, tanulmányok kimutatták, hogy az UV vagy LED lámpából kibocsátott UV sugárzás mennyisége nagyon minimális, ezért a körömlámpák használata biztonságos.

Ha extra óvintézkedéseket szeretne tenni, használhat körömkesztyűt vagy SPF kéz krémet.

Ha kéz krémet használ, ügyeljen arra, hogy ne kerüljön a körmeire a Diamond Nails gél lakk felvitele előtt.

 

Megköthető az UV zselé LED lámpával?

A Diamond Nails gél lakkok a Diamond Nails LED lámpával és UV lámpával is megköthetőek.

Léteznek olyan zselé lakkok, amelyek kizárólag UV-fényre reagálnak, így ezek csak UV lámpa alatt kötnek meg, Diamond Nails LED lámpa alatt nem.

Működnek az UV vagy LED lámpák a hagyományos körömlakkal?

Ezt nagyon sokszor megkérdezik tőlünk, és a válasz egyszerűen nem. Sem az UV, sem a LED műkörmös lámpák nem kötik meg vagy szárítják meg a hagyományos körömlakkot.

A hagyományos körömlakknak időre van szüksége a szabad levegőn való száradáshoz, és nem úgy köt meg vagy szilárdul meg, mint a zselé lakk.

 

Milyen lámpákat használnak a körmös szalonok?

A LED lámpák korszerű technológiájának köszönhetően tovább tartanak és gyorsabban megkötik a zselés manikűrt, így a legtöbb körmös szalon LED lámpát használ az ügyfelek időpontjainak és a munkafolyamat felgyorsítása és jobb eredmények elérése érdekében.

A Diamond Nails LED lámpák tökéletesek otthoni és szalon használatra egyaránt, így mindkèt oldalra a legjobb minőséget garantálják.

 

Melyik a jobb, az UV vagy a LED lámpa?

Összességében mind az UV, mind a LED lámpák hatékonyak a hibátlan és gyönyörű zselés manikűr elérésére, amely hetekig kitart lepattogás nélkül. De ha mégis választani kell, akkor az a LED lámpa lenne.

A LED lámpáknak kevesebb időre van szükségük a kötéshez, és bizonyítottan tovább bírják, mint az UV lámpák. Ráadásul a Diamond Nails LED lámpáink olyan modern technológiával rendelkeznek, amelyek jobb fedést biztosítanak a zselé lakknak, és mi mindig támogatjuk a fejlesztéseket!

Az UV lámpák még mindig jó választásnak számítanak, és ugyanúgy elvégzik a gél lakk megkötését, így mondhatjuk ez a tökéletes választás Önnek.

Csak győződjön meg arról, hogy mindig a megfelelő időtartamban köti meg a gél lakkot a megfelelő lámpában - legyen szó LED vagy UV lámpáról -, és a végén egy tartós, szalon minőségű manikűr lesz a végeredmény.

Ezek is érdekelhetnek

SUNX13 UV/LED MŰKÖRMÖS LÁMPA (36W-OS)

Tovább a termékhez »

SUNX36 10W-OS UV/LED MŰKÖRMÖS LÁMPA

Tovább a termékhez »