Minőségi garancia
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
Akár 3 munkanapos kiszállítás
Swarovski auróra kerek kristály  SS5 100db

Swarovski auróra kerek kristály SS5 100db

5.00
· Vélemények
A vásárlók közül 100% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.
Termék ára:
1 650 Ft
Kiszállítás 3 munkanapon belül!
Minőség garancia
db
Termékleírás
100 darabos Swarovski, csiszolt kristály. Kerek, színjátszós (auróra) díszítőkő műanyag tégelyben.
  1. Nem kopik
  2. Használható körömlakkal, zselével és porcelánnal egyaránt
  3. A felületre csipesszel vigyük fel
Vélemények
Sopajti Edina | 2017-02-15

A Swarovski auróra kerek d.kő 100db -os terméket nagyon szeretem. Nagyon szépen mutat bármilyen színű körmön. Fényes, és csillog. Nem kell túlzásba vinni a használatát, Visszafogott és egyben elegáns a viselet bármilyen alkalomhoz. Nem esik le a körömröl

Ajánlja másoknak is
Takács Dorina | 2017-01-31

Igazi csoda, káprázatossá varázsolja a vendég körmét, igazi kedvenc!!! A legfelkapottabb termék napjainkban, a vendegek nagyon szeretik! Fénye nem kopik, 4 hét után is, mintha a tégelyből lett volna elővéve!

Ajánlja másoknak is
Király Judit | 2013-10-28

Nagyon szép csillogós, tartós Nagyszerű lehetőség a zselé lakk induló készlet, azoknak akik a munka mellett nem tudnak elmenni szalonba. Széles kínálat van mind az alapanyagoknál, mind pedig a kellékek kínálatában. Nagyszerű lehetőség ez azok számára, akik nem tudnak elmenni, vagy nincs a közelükben ilyen üzlet, ahol be tudnák szerezni ezeket a hozzávalókat. A szállítás gyors, kedves ügyintézőkkel, akik mindig a segítségünkre vannak, ha valamit nem tudunk, tapasztalataikat megosztják velünk telefonon keresztül.Nagyszerű lehetőség a zselé lakk induló készlet, azoknak akik a munka mellett nem tudnak elmenni szalonba. Széles kínálat van mind az alapanyagoknál, mind pedig a kellékek kínálatában. Nagyszerű lehetőség ez azok számára, akik nem tudnak elmenni, vagy nincs a közelükben ilyen üzlet, ahol be tudnák szerezni ezeket a hozzávalókat. A szállítás gyors, kedves ügyintézőkkel, akik mindig a segítségünkre vannak, ha valamit nem tudunk, tapasztalataikat megosztják velünk telefonon keresztül.

Ajánlja másoknak is