Blog

Rugalmas Színes Gél Lakk?? - Igen, itt vannak a Gummy Color Gél Lakkok!

2021.04.20 14:45
Diamond Nails
Rugalmas Színes Gél Lakk?? - Igen, itt vannak a Gummy Color Gél Lakkok!

Hogyan tudnám elérni, hogy extra gyorsan, szuper tartós gél lakkos körmöket tudjak készíteni? 

 

 

A megoldás a Diamond Nails Gummy Color Gél Lakkjai!

 

Bejegyzésünkben arról olvashattok, hogyan is kell használni ezt - a már egy rétegben is kiválóan fedő - géllakkot ;)

Mielőtt hozzákezdenénk körmeink ápolásához, mossuk meg és alaposan fertőtlenítsük le kezeinket és tisztítsuk meg eszközeinket.

Első lépésként használjuk a reszelőnk segítségével a köröm végeket reszeljük meg, formázzuk.

Ha ezzel megvagyunk használjuk a buffert, amely az egyik legfontosabb eszköz géllakkozás előtt, mivel ezzel tudjuk kialakítani a megfelelő körömfelszínt. A köröm felületét alaposan lemattítjuk vele, majd portalanítjuk körmeinket.

Amikor ezzel végeztünk, vegyük elő a Nail Prep köröm előkészítő folyadékot - amely a vízelvonó hatása miatt elősegíti a zselé lakk tapadását - egyenletesen, vigyük fel a köröm felületére, várjuk meg amíg teljesen kifejti hatását, tehát a köröm felülete bemattul, kifehéredik.

Miután elvégeztük a vízelvonást a Nail Preppel, a köröm felületére vigyük fel a Gummy Color gél lakkot, amely a webshopunkban három színben (fehér, piros és fekete) érhető el.

Ez a gél lakk sűrű állagú,ecsetes kiszerelésű, melynek segítségével könnyen ki tudjuk alakítani körmeinken a "C" ívet. Terülése egyenletes, egy rétegben is tökéletes fedést biztosít, így a nem annyira gyakorlott kezeknek is gyerekjáték a csodaszép körmök kialakítása.

Egyedülálló rugalmassága miatt, nagyon tartós eredményt érhetünk el.

Narancsfa pálcánkat használjuk a bőrre került gél lakk vagy az apróbb szálak eltávolítására, de segítségünkre lehet, a díszítők pontos elhelyezésénél is.

Amikor ezzel végeztünk, tegyük be az UV/LED lámpánkba, és köttessük meg a gél lakkot. UV lámpában 2, LED lámpában 1 perc alatt köt meg, a lámpa teljesítményétől függően.

Nézd meg videónkat is erről a színes, rugalmas gél lakkról ;)