Gyantagyöngy 500g
Gyantagyöngy 500g
2 390 Ft
ÚJ

Gyantagyöngy 500g

Élvezd a sima és szőrtelen bőrt az 500g-os gyantagyöngyökkel, amelyek professzionális minőségű szőrtelenítést biztosítanak otthon és szalonban egyaránt. Ezek a gyantagyöngyök könnyen használhatók és hatékonyan eltávolítják a nem kívánt szőrszálakat, gyökerestől.


 

 

2 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Részletek

Főbb jellemzők:

  • Egyszerű Használat: Gyorsan olvadó formula, amely minimalizálja az előkészítési időt, és megkönnyíti a gyanta alkalmazását.
  • Hatékony Szőrtelenítés: A gyantagyöngyök hatékonyan távolítják el a szőrszálakat gyökerestől, biztosítva a tartósan sima bőrt.
  • Közepes Kiszerelés: Az 500g-os kiszerelés elegendő több szőrtelenítési alkalomra, gazdaságos és praktikus választás mind otthoni, mind szalon használatra.

 

Használati útmutató:

  1. Előkészítés: Melegítsd fel a gyantagyöngyöket egy gyantamelegítő készülékben, amíg teljesen felolvadnak és homogén állagúvá válnak.
  2. Alkalmazás: Tisztítsd meg a kezelendő bőrfelületet, majd egy spatula segítségével vékony rétegben vidd fel a gyantát a szőrnövekedés irányával megegyezően.
  3. Eltávolítás: Hagyd a gyantát lehűlni és megkeményedni. Ezután gyors mozdulattal húzd le a gyantát a szőrnövekedéssel ellentétes irányban.
  4. Utókezelés: Használj bőrnyugtató krémet vagy olajat a bőrfelület megnyugtatására és hidratálására.

 

Tárolási információk:

  • Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!