Hírek
Diamond Nails /Gál Dia/

Kulcsár Edina bemutatja a Diamond Nails 2020. legújabb gél lakk színeit

Kulcsár Edina bemutatja a Diamond Nails 2020. legújabb gél lakk színeit

A nyári trendszínek általában fényesek és ragyogók, ahogy maguk a nyári napok. Éppen ezért mi is ilyen gél lakk színeket válogattunk Nektek össze, kiegészítve egy pár visszafogottabb és sötétebb árnyalattal is. Videónkban Kulcsár Edina fogja bemutatni a 12 új zselé lakk színt. Fogadjátok szeretettel! ;)

Nem csoda, hogy az egyik kedvenc évszakunk a nyár, hiszen szebbnél szebb színek közül lehet választani, attól függően, hogy éppen milyen kedvünk van, vagy milyen bőrtípusba tartozunk.

A 12 új gél lakk szín között többek között megtaláljátok Kulcsár Edina választását, a 260-as kódú Apricot Peach nevű zselé lakkunkat.

2020. nyár gél lakk színek

Nézzétek meg videónkat, ha kíváncsiak vagytok a legújabb színekre! Edina megmutatja nektek az új gél lakkokat a tégelyükből ;)

Kulcsár Edina 2020-as nyári géllakk színei

Kulcsár Edina bemutatja nektek a Diamond Nails legújabb gél lakk színeit, amelyek 12 új árnyalatban pompáznak. Válassz egyet a csodálatos gél lakkok közül, hogy Te is szuper körmöket készíthess magadnak. Edina választása a #260-as Apricot Peach színünkre esett. ...