Extreme LED Competition Purple Zselé 15g
Extreme LED Competition Purple Zselé 15g
4 170 Ft

Extreme LED Competition Purple Zselé 15g

Extreme LED Competition purple zselé 50 g-os kiszerelésben. Extra erős tapadást biztosító, halvány lilás, átlátszó zselé, mely LED fényre is képes megkötni. Magas UV szűrős hatása miatt meggátolja körmeink besárgulását, valamint lilás UV szűrő hatásával intenzívebbé teszi a fehér végeket. Kiemelkedően rugalmas, erős tapadással és nagyon szép tisztasággal rendelkező zselé, mely önterülő funkciójának köszönhetően hihetetlenül könnyű kezelhetőséget nyújt számunkra. Erős tapadást biztosít. Kötési ideje LED lámpában 1-2 perc, UV lámpában 2-3 perc. 


 

 

Milyen lámpára köt?
LED lámpához javasolt
4 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 125 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Extra erős tapadású, halvány lila, LED fényre is megkötő építő zselé.
  • Önterülő építő zselé, ezért könnyű a használata
  • Magas UV szűrő hatása miatt meggátolja a besárgulást.
  • Intenzivebbé teszi a fehér véget a lilás uv szűrő hatásával
  • Erős tartást biztosít a körmöknek
  • Kötési ideje: Led lámpa: 1-2 perc, UV lámpa:2-3 perc
  • 15g kiszerelésben

 

 

Adatok
MÁRKA:
DIAMOND NAILS
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Horváth Bettina
2023.05.14
Imádom ezt a zselét! Brutál erős tapadása van! Imádom, hogy se nem híg, se nem sűrű mégis akár reszelésmentesen is lehet vele építeni. Sosem sárgítja meg a színeket, franciára borítórétegként is tökéletes. Több márka clear zseléjét is kipróbáltam, de mindig visszatértem ehhez a zseléhez. Azóta nem is keresgélek tovább!
Lívia
2022.04.27
Sűrű állagának köszönhetően van időm a megfelelő forma kialakításához, valamint külön tetszik, hogy a lámázás során nem sárgul el.
Klaudia
2021.10.05
Én mindig az extreme led competition purple zselével építem a francia köröm C ívét, nagyon könnyen kialakítható vele, illetve csodálatosan és hosszantartóan clear lesz a végeredmény.
Kovács Eleonóra
2021.10.04
Az Extreme LED Competition Purple Zselével könnyen kialakítható a C-ív, sűrű állagának köszönhetően,illetve egyáltalán nem sárgul be, lila színe miatt, így csak ajánlani tudom ;)
Patkós Boglárka
2021.08.23
Ha építőzselé, akkor Competition Purple, abból is az extreme led. Egyszerűen imádom! Könnyű vele dolgozni, C ívet kialakítani, nem folyik el, a helyén marad. Liláskék színének köszönhetően pedig nem sárgul!