Hírek
Diamond Nails /Gál Dia/

Nail Prep vagy Primer? Esetleg mindkettő?

Nail Prep vagy Primer? Esetleg mindkettő?

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő?

A Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? Tudj meg többet róluk!

A Nail Prep géllakk és műköröm előkészítésére alkalmas folyadék, amely elősegíti a zselé lakk tapadását vízelvonó hatása miatt. Savmentes összetételű, tisztító és fertőtlenítő hatású.

Nail Prep

A Primert pedig zsíros, problémás körmök előkészítésére ajánljuk a Nail Prep mellett, gél lakkozás előkészítésekor. Zsírtalanít, fertőtlenít és vízelvonó hatású. Savas összetételű. Biztos tapadást nyújt minden típusú körömnél.

Primer

Amennyiben tartós géllakk eredményt szeretnénk elérni, ajánljuk mind a két termék felvitelét. Először a Nail Prepet használjuk a köröm teljes felületén. Ha véletlen a bőrünkre is kerül az nem okoz gondot, hiszen savmentes összetételű. Várjuk meg míg teljesen kifehéredik a köröm, majd vigyük fel a Primert. A Primer száradása kicsit több időt vesz igénybe, de ezt is mindenképpen várjuk meg. A Primer savas, így vigyázzunk vele, hogy a körömbőrre ne kerüljön!

Az alábbi videóban láthatjátok élőben is a használatát:

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő? Géllakkozás előkészítése

A Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? A Nail Prep gél lakk és műköröm előkészítésére alkalmas folyadék, amely elősegíti a zselé lakk tapadását vízelvonó hatása miatt. Savmentes összetételű, tisztító és fertőtlenítő hatású. ...