Hírek
Diamond Nails /Gál Dia/

Nail Prep vagy Primer? Esetleg mindkettő?

Nail Prep vagy Primer? Esetleg mindkettő?

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő?

A Diamond Nails Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? Tudj meg többet róluk!

A Nail Prep géllakk és műköröm előkészítésére alkalmas folyadék, amely elősegíti a zselé lakk tapadását vízelvonó hatása miatt. Savmentes összetételű, tisztító és fertőtlenítő hatású.

Nail Prep

A Primert pedig zsíros, problémás körmök előkészítésére ajánljuk a Diamond Nails Nail Prep mellett, gél lakkozás előkészítésekor. Zsírtalanít, fertőtlenít és vízelvonó hatású. Savas összetételű. Biztos tapadást nyújt minden típusú körömnél.

Primer

Amennyiben tartós gél lakk eredményt szeretnénk elérni, ajánljuk mind a két termék felvitelét. Először a Nail Prepet használjuk a köröm teljes felületén. Ha véletlen a bőrünkre is kerül az nem okoz gondot, hiszen savmentes összetételű. Várjuk meg míg teljesen kifehéredik a köröm, majd vigyük fel a Primert. A Primer száradása kicsit több időt vesz igénybe, de ezt is mindenképpen várjuk meg. A Primer savas, így vigyázzunk vele, hogy a körömbőrre ne kerüljön!

Az alábbi videóban láthatjátok élőben is a használatát:

Nail Prep vagy Primer, esetleg mindkettő? Géllakkozás előkészítése

A Nail Prep és a Primer a két legtöbbet használt műkörmös segédanyag. De mi is a különbség a két anyag között és mi a helyes felhasználásuk módja? A Nail Prep gél lakk és műköröm előkészítésére alkalmas folyadék, amely elősegíti a zselé lakk tapadását vízelvonó hatása miatt. Savmentes összetételű, tisztító és fertőtlenítő hatású. ...