Zselé lakk lemosó 100ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zselyke
2021.11.23
Még kezdő vagyok, így a csiszológéphez úgy érzem még nincs meg a megfelelő tudásom, így zselé lakk lemosót használok. Sokkal gyorsabb mint reszelővel.
Lilla
2021.10.07
Mióta kipróbáltam ezt a zselé lakk lemosót, azóta csak ezzel távolítom el a gél lakkot, nekem nagyon bevált. Otthon csinálom magamnak a körmeimet, előtte picit megbolyhozom, fóliára csepegtetek amit 10 percig rajta hagyok a körmömön. Utána még picit megreszelem és kész is.
Anita Kovacs
2021.04.01
Mióta felfedeztem ezt a terméket, csak ezzel állok neki a zselélakk eltávolításnak itthon. Zselé lakk fóliára teszek belőle egy keveset, majd körülbelül negyed óra elteltével bőrfeltolóval szépen le lehet szedni. Nem sértem meg vele a körömlemezemet, nekem ez vált be a legjobban. Csiszológépet még nem használtam.
Kovács Kornélia
2021.03.31
Korábban mindig egy erős és talán túl erős reszelővel távolítottam el a gél lakkot a körmömről, mert rettentően türelmetlen voltam, de ez a kis csoda nekem lett kitalálva. Csupán néhány perc és nem felsértett körömbőr számomra a legnagyobb eredmény a műköröm készítés során. :)
Molnár Anita
2021.03.23
Mindig reszelővel távolítottam el a zselé lakkot, mindaddig amíg ezt a terméket ki nem próbáltam. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb ezzel a lemosóval dolgozni. 10 perc és utána már egy kis reszeléssel könnyen lejön a lakk.
Szilágyi Kitti
2020.05.16
Nagyon szeretem ezt a zselé lakk lemosót, sokkal könnyebben le oldja, minthogy reszelgessem. Használatakor érdemes meg bolyhozni a legfelső réteget egy buffer-rel vagy reszelővel és utána szuperül le szedi
Laura
2020.05.01
Magamnak csinálom a körmeimet és nagyon untam már reszelővel leszedni őket. Legutóbb próbaképpen rendeltem leoldó folyadékot és hozzá fóliát is. Sokkal könnyebben és gyorsabban tudtam leszedni a gél lakkot. Bátran ajánlom mindenkinek:)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza