Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Brada Tímea
2022.09.28
Ma megkaptam első prémium zselé lakk induló szettemet. Rendeléstől számított 3. napon megérkezett. Elfelejtettem a vásárlás után járó ajándék lakkomat kiválasztani, így telefonos egyeztetés után ( nagyon kedves hölgy)bekerült a csomagba.
A legnagyobb meglepetés még egy ajándék a szépen rendezett csomagban. Jó választás volt a diamondnails.hu oldalról rendelni! Alig várom, hogy használjam. :)
Nelli
2022.01.07
A lámpa miatt esett erre a prémium szettre a választásom és nagyon megéri. Nagyon gyorsan megköt benne minden gél lakk és zselé egyaránt!
Kiss Tamara
2021.10.28
Nemrég vásároltam ezt a Prémium Extreme 36 wattos induló szettet, egyszerűen imádom. Minden termék benne van, ami az otthoni köröm készítéséhez kell.
Havas Noémi
2021.10.14
Szerintem a legjobb induló szett, ami van a piacon! A többi Diamond Nails termék is tökéletes ami a szettben van, de a lámpa a csúcs! Nagyon igényes a kialakítása, mérete pont megfelelő, minősége is kifogástalan. Nagyon köszönöm!
Lengyel Fanni
2020.04.20
Múlthéten kaptam meg azt a készletet a Diamond Nailstől, egyszerűen imádom! Minden benne van amire stükségem van, és a színek is el lettel találva! Köszönöm nektek! ésa kis ajándékot amit a csomag mellé kaptam egy elégedett vásárlótok.....
Szabó Erika
2020.04.19
Nagyon jó!
Minden megtalálható benne, amire szükség van.
Csak ajánlani tudom!
Jó választás:)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza