Hírek
Diamond Nails
Diamond Nails

Hogyan kell használni színezett Rubber Base gél lakk alapjainkat?

Hogyan kell használni színezett Rubber Base gél lakk alapjainkat?

Mi az a titkos módszer, amellyel le lehet rövidíteni a géllakozás folyamatát?

 

Ismerkedjetek meg közelebbről színezett, rugalmas Rubber Base alap gél lakkjainkkal ;)

A Rubber Base színezett, rugalmas gél lakkok használata előtt se felejtsük el a körmeink előkészítését! Hogyan tudod megfelelően előkészíteni a körmeidet géllakozás előtt? Tudd meg ebből a videóból:

Hogyan készítsük elő a műkörmöt? - Diamond Nails

A zselé lakk felvitele előtt nagyon fontos művelet az előkészítés. Videónkban lépésről lépésre láthatod pontosan milyen eszközökkel, kellékekkel és mit kell csinálnod, hogy a zselé lakk probléma mentesen, tartósan felkerüljön a körömre. ...

 

1) A körmök előkészítése után alkalmazzuk a színezett - Sweet Pink - Rubber Base gél lakkunkat alapként. Egyenletesen vigyük fel a körmökre! A rugalmassága miatt egyszerűen, könnyen kezelhető.


Ha szeretnénk C-ívet kialakítani, akkor egy kisebb anyagmennyiséget tegyünk a köröm középpontjára és az oldalsáncok irányába egyenletesen oszlassuk el.


2) Diszkrét színe és jó tapadása miatt, kiváló alapot nyújthat a színes gél lakkoknak, de önmagában, gél lakk színként is használható.
UV lámpában 2, LED lámpában 1 perc alatt köt meg, a lámpa teljesítményétől függően.

A második színezett Rubber Base-ünk, Dusty Pink névre hallgat. Rugalmas, erős, körömágy hosszabbító gél lakkot vigyük fel a körmeinkre. Ez a zselé lakk is tökéletes önálló színként, nem igényel más színes gél lakkot. A körmeink így is tökéletesen igényes, ápolt hatást sugallnak.

UV lámpában 2, LED lámpában 1 perc alatt köt meg, a lámpa teljesítményétől függően.
Jó ha tudod, ha ezeket a gél lakkokat önmagukban szeretnéd viselni, mindenképpen tegyél rá fedőréteget, tehát ezek nem fixálásmentesek.

Nézzétek meg hogy tudjátok elérni a természetes hatású ápolt gél lakkos körmöket színezett Rubber Base-eink segítségével ;)

Titkos módszer a géllakkozáshoz!!! Két lépés egyben!

Ebben a videónkban a Diamond Nails új, forradalmi fejlesztésű alap gél lakkjait mutatjuk be! A színezett, rugalmas Rubber Base alap gél lakkokkal gyors és egyszerű a géllakkozás! A Rubber Base színezett alap gél lakkok előtt ne felejtsük el a körmök előkészítését! Az alábbi videónkból minden fontos információt megtalálsz!

 
módosítva: 2021.09.25.