20% kedvezmény minden nem akciós termékünkre 2024. május 23. éjfélig! Kuponkód: 20AKCIO2024

Hírek
Diamond Nails
Diamond Nails

Tippek géllakk készítéshez

Tippek géllakk készítéshez

A gél lakkozás egy népszerű és tartós módja a köröm díszítésének. Az egyre szélesebb körben elérhető különböző színek és minták lehetővé teszik a kreatív körömdíszítést, és a gél lakk használata könnyen megtanulható, így otthon is elkészíthető a tökéletes manikűr. Most ehhez adunk neked néhány tippet.

 1. Alaposan tisztítsd meg a körmödet: A gél lakk csak akkor tapad megfelelően a körmödre, ha teljesen tiszta. Használj körömlemosót, hogy eltávolítsd az összes olajat és szennyeződést a körmeidről.

 2. Az alapozó réteg legyen vékony: A gél lakk hatékonyan tapad, ha az alapozó réteg vékony. A vastag rétegek hajlamosak a leválásra vagy repedésre.

 3. Válassz jó minőségű gél lakkot: A minőségi gél lakk tartósabb és könnyebb vele dolgozni.

 4. Kövesd az utasításokat: Minden gél lakk máshogy működik, ezért mindig kövesd az utasításokat, amelyeket a gyáró vagy forgalmazó ajánl.

 5. Ne hagyj ki egyetlen réteget sem: A gél lakk használatakor fontos, hogy az összes réteget felvidd, és ne hagyj ki egyetlen réteget sem, hogy a körömlakk tartós maradjon.

 6. Használj UV lámpát: A gél lakk csak UV lámpa alatt szilárdul meg teljesen.

 7. Végezd el a körömlakk eltávolítását helyesen: A gél lakk eltávolítása fájdalmas is lehet, ha nem megfelelően végezzük. Használj acetont, és áztasd a körmeidet benne, majd óvatosan távolítsd el a lakkot.

 8. A körömvégek és oldalak megfelelő lezárása: A gél lakk használatakor fontos, hogy a körömvégeket és oldalakat is megfelelően lezárjuk, hogy a lakk ne húzódjon le a körömről.

 9. Ne használj túl sok lakkot: Ahhoz, hogy a gél lakk a lehető leghosszabb ideig tartós legyen, nem szabad túl sok lakkot használni. Vékony rétegekben érdemes felvinni a lakkot, és ügyelni a tökéletes fedésre.

 10. Ne hagyd a lakkot az ujjak körül: Ha véletlenül rákerül a bőrödre, akkor használj egy kis ecsetet vagy vattapamacsot, hogy eltávolítsd a bőrödre tapadt lakkot.

 11. Ne feledkezz meg a körömápolásról: A gél lakk használata során is fontos az alapos körömápolás. Használj hidratáló krémet a körmeidre és a körömágyra is, hogy megőrizd a körmeid egészségét.

 12. Használj körömágyolajat: A körömágyolaj segít megvédeni a körmeidet, és segít abban, hogy a körmeid egészségesek és erősek maradjanak, mivel hidratálja a körömágyat és a körömet is.

Fontos, hogy figyelj az időzítésre, és ügyelj az ápolásra, hogy a gél lakk a lehető legtovább tartós maradjon a körmeiden.