Zselélakk leoldó fólia 10db

A leoldó fólia zselélakk eltávolítása, és más leoldható műköröm alapanyag (például műköröm zselé) leoldása közben nyújt hasznos segítséget. A fólia párnázott részét, a szükséges leoldó folyadékkal itasd át, majd „csomagold” be az ujjat úgy, hogy az átitatott szivacs rész legyen a köröm felületén. 3-5 perc után leveheted a leoldó fóliát. Narancsfapálcával told le, vagy ha szükséges még reszeléssel eltávolíthatod a maradék zselélakkot a körömről. Bufferrel vagy polírozó tömbbel polírozzuk fel a körömlemezt. Fontos, hogy ez a módszer csak abban az esetben működik, ha leoldható alapanyagokkal készített körmön alkalmazzuk!


 

 

430 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Zselélakk leoldását elősegítő fólia. 10db/ 1 csomag. A fólia párnázott részét zselélakk leoldó folyadékkal nedvesítsük be. Helyezzük a felbolyhozott, enyhén felreszelt zselélakkos körömfelületre. Pár percig hagyjuk rajta, majd narancsfapálcával ill. fém spatulával távolítsuk el a zselélakkot.


 

 

Adatok
MÁRKA:
DIAMOND NAILS
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kutasi Mónika
2020.11.19
Ezzel a gél lakk leoldó fóliával megkönnyítettétek az életem!! Elég csak a felső réteget reszelővel átreszelnem és a többit (meg)oldja ez a termék :D Persze a zselé lakk lemosó folyadék sem árt ;)