Gél Lakk Eltávolító Csomag

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csilla
2022.02.23
Otthoni használatra rendeltem a leoldó csomagot, nekem nincs csiszológépem. Kíméletesebb, mint reszelgetni. Kicsit várni kell vele amíg hat, de hatékony!
Galvácsy Izabell
2022.02.23
Múlthéten vásároltam egy eltávolító csomagot a debreceni üzletben. Nagyon kedvesek voltak, segítettek, minden kérdésemre választ kaptam a használattal kapcsolatban. Ma ki is próbáltam, nagyon elégedett vagyok. Ezentúl csak így fogom a gél lakkot eltávolítani a körmeimről.
Elek KLaudia
2021.11.25
Sokkal egyszerűbb így leszedni a gél lakkot, mint a reszelővel. Sajnos a one step lakkok nem távolíthatóak el vele, de a többi simán.
Roberta
2021.10.20
A napokban jártam a budapesti üzletbe, ahol segítséget kértem a gél lakk leoldásával kapcsolatban. Az eladó hölgy ezt a gél lakk eltávolító csomagot ajánlotta, amivel nagyon megvagyok elégedve, minden benne van ami segít a leoldásban. Nagyon segítőkész, szakszerű kiszolgálásban volt részem.
Csabai Liliána
2021.10.12
Annyira jó, hogy most már van ilyen csomag a Diamondnál! Mindent megtaláltam benne, ami szükséges a gél lakkom eltávolításához és még kíméletes is a bőrömhöz! Egyszerűen telitalálat!
Viki
2021.08.31
nagyon szuper,hogy van egy ilyen csomag. Sokaknak nagy segítség, illetve tartalmaz mindent a kíméletes eltávolításhoz
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza