Minőségi garancia
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
Akár 3 munkanapos kiszállítás
Zselé Lakk Eltávolító Csomag

Zselé Lakk Eltávolító Csomag

5.00
· Vélemények
A vásárlók közül 100% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.
Termék ára:
2 499 Ft
Kiszállítás 3 munkanapon belül!
Minőség garancia
Termékleírás

A csomagban minden eszköz a rendelkezésedre áll ami a gél lakk kíméletes eltávolításához szükséges:  • 1 db 100ml-es zselé lakk lemosó folyadékot, mely aloe vera tartalmának köszönhetően táplálja körmeidet
  • 100 db zselé lakk leoldó fóliát, mely kialakításának köszönhetően kíméletesen járul hozzá a zselé lakk eltávolításához
  • 10 db narancsfa pálcát, hogy finom mozdulatokkal el tudd távolítani a visszamaradt zselé réteget
  • 1 db 100/180-as szürke egyenes reszelőt, a bolyhozáshoz, valamint a kifogástalan körömforma kialakításához

A zselé lakk eltávolításának lépései:

  1. Az eltávolítandó zselé lakk fényes fedőrétegét óvatosan reszelővel felbolyhozod, ezáltal a zselé lakk leoldó folyadék könnyebben és mélyebben képes behatolni a zselé szerkezetébe, így a leoldás hatékonyabb.
  2. A zselé lakk leoldó fólia párnázott részét itasd át a leoldó folyadékkal, majd helyezd a köröm felületére. Fontos, hogy a köröm teljes felülete érintkezzen a fólia párnázott részével.
  3. Amennyiben meggyőződtél a megfelelő elhelyezésről, a fóliát tekerd szorosan az ujj köré és a túlnyúló részt hajtsd vissza.
  4. 10-15 perc elteltével az eltávolítani kívánt zselé lakk réteg fellazul és könnyen eltávolíthatóvá válik. Nincs más dolgod, minthogy a fóliákat vedd le az ujjaidról.
  5. Szükség esetén a narancsfapálca segítségével finom mozdulatokkal távolítsuk el a visszamaradt zselé réteget, figyelve a körömfelület roncsolásának elkerülésére.
Vélemények
Nagy Bettina | 2017-02-21

A termék nagyon hasznos, mivel kíméletes módon szabadulhatunk meg a lenőtt géllakktól, mely során a köröm felszíne nem sérül. A reszelés evvel szemben időigényesebb, nehézkesebb, illetve fennáll a körmök elreszelésének, elvékonyodásának, sérülésének lehetősége mely fertőzések kialakulásához is könnyebben vezethet. Mindekép ajánlanám a leoldó folyadék használatát a hosszú távú igényes körmök megőrzése érdekében.

Ajánlja másoknak is
Tóth Lili | 2017-02-21

Hasznos, egyszerű a használata. Minden benne van, ami a géllak eltávolításához szükséges egy csomagban.

Ajánlja másoknak is
Nagy Vivien | 2017-01-24

Még nem használtam, de a körömlakklemosó csomagolása nem megfelelő, mivel a kibontáskor az illesztésnél melléfolyt.

Ajánlja másoknak is
Boros Tímea | 2017-01-19

Nekem hasznos termék, mivel nem kell kapargatni és leszedegetni a lakkot, nem tesszük tönkre körmeink felületét. Ez a termék segít a gyors és egyszerű eltávolításban, hogy utána kényelmesen folytathassuk a körmünk készítését.

Ajánlja másoknak is
Markovich Péterné | 2016-12-28

Ajándékba vásároltam, nem tudok véleményt mondani róla, mert a lányom karácsonyi kívánsága volt.

Ajánlja másoknak is